Sabit

TV portalı PLAYER FOR PC V4.0

👤 sahbaz 💬 519 cevap 👁 62,152 görüntü
"sahbaz, post: 238472, member: 128"

Arkadaşlar merhaba. TV portalı Player For Pc programımızın 4. versiyonu hazır.

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

Teşekkürler
eline koluna sağlık ustam, çok teşekkür ediyorum...
ustam avast virus programı açıkken TV portalı cihaz kodu Player v4.0 program çalışlıyor ? yardımcı olur musun sagol.
Merhaba
Programlarınız için ve işinizin tadını çıkarmamıza izin verdiğiniz için çok teşekkürler

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

Ustam emegine saglik
Sahbaz usta gerçekten eline ve emeklerine sağlık. Bizler için vakit ayırıp bu güzel programları bir menfaat gözetmeden yapıyorsun ya gerçekten emeklerin için ne kadar teşekkür etsek azdır. 23 nisanda hediye almış çocuklar gibi oldum. Tekrar dan teşekkürler ve ellerin dert görmesin....
[ATTACH TYPE="full" alt="4028"]4028[/ATTACH]Merhaba; Kapatırken bu uyarıyı veriyor ve bazı kanalları listeye aktarmıyor mesela Canlı TV.darktv.nl de sinema bölümünde FX kanılı görünmüyor. Elinize sağlık kolay gelsin...
teşekkürler üstad ellerine sağlık

[ATTACH TYPE="full"]4031[/ATTACH]

önemli mi bilmem ama uygulama çıkışında bu hatayı bende alıyorum

thank you
"hkhakan, post: 238547, member: 13494"

[ATTACH TYPE="full" alt="4028"]4028[/ATTACH]Merhaba; Kapatırken bu uyarıyı veriyor ve bazı kanalları listeye aktarmıyor mesela Canlı TV.darktv.nl de sinema bölümünde FX kanılı görünmüyor. Elinize sağlık kolay gelsin...

aynı hatayı bende alıyorum...
"hkhakan, post: 238547, member: 13494"

merhaba ustam öncelilkle tesekkurlerımı sunuyorum , bende liste geliyor kanallar açılmıyor ve yukarıdakı hatayı alıyorum
Cevap yazmak için giriş yapın.