SabitKilitli

TV Portalı Player For PC V6.0 Çıktı

👤 sahbaz 💬 223 cevap 👁 23,620 görüntü
ustam program çalışmıyor önce versiyonda çalıştırdığı cihaz kodu lerin kanal listesi bile gelmiyor ve trojan uyarisi veriyor
herkeze hayirli olsun,sahbaz ustam tekrar tesekkür eder calismalarinizda kolayliklar dilerim.
"prens45, post: 279513, member: 21120"

ustam yazılım çalışmıyor önce versiyonda çalıştırdığı cihaz kodu lerin kanal listesi bile gelmiyor ve trojan uyarisi veriyor

valla bıktım bu virüs muhabbetinden. kardeşim programda virüs yok!!! antivirüs veya windows güvenlik duvarı vs. varsa onlarda ayarlama yap. programda çalışmama diye bir sorun da yok
"sahbaz, post: 279515, member: 128"

valla bıktım bu virüs muhabbetinden. kardeşim programda virüs yok!!! antivirüs veya windows güvenlik duvarı vs. varsa onlarda ayarlama yap. programda çalışmama diye bir sorun da yok

kimseye yalan borcum yok bağlan deyince kanal listesi gelmiyor.v5 de aynı cihaz kodu hemen açıyor kanalları varsa bi yolu söylersin hemen yok demenin manası yok
"sahbaz, post: 279439, member: 128"

Arkadaşlar merhaba. TV portalı Player v6.0 hazır. İndirme linki aşağıda.

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

tesekkurler usta!!!

Merhaba Usta eline emeğine sağlık süpersin diyecek başka kelime yok maşALLAH

usta teşkkürler. bu sunucui güzelleştiren senin yeni uygulamaların.
ellerine sağlık ustadım çok güzel olmuş . yapıcı olmak adına söyleyeyim benim yaşadıklarım her kanal geçişinde yaklaşık 5 saniye kadar ağır çekim bir görüntü , birde ne yaptıysam ses alamadım bende sessiz bir yayın var diyer versiyonlarda denedim bir sıkıntı yok, maalesef birde bir iki sunucu cihaz kimliğiini programda çalıştıramadım diyer versiyonlarda çalışan adresler .
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.