ver.4.0 daki gibi mouse sağ tuşu ile kopyala - yapıştır yapabilelim lütfen , teşekkürler.
ben daha yazılımı dağıtmadan sen çalışmadığını tespit etmişsin :) bravo valla
eski versyonu çalışmıyor ustat neden olabilir başka stb tarzı programdan çalışıyor
hocam yazılımı binlerce kişi kullanıyor. arada 1-2 kişi çalışmıyor diyor. ben hiçbir sorunla karşılaşmadım. sorunu kendi bilgisayarında ara.
programın tüm dosyaları aynı klasörün içinde olmalı. windows güvenlik duvarı, windows defender vs. bunları kontrol et. belki onlar durduruyordur. lütfen başka yazılımlarla kıyaslama yapmayın. windows için bu tarz programların atası bu programdır. ilerde sistemler değişirse bu tarz bir player yazıp dağıtmayı düşünmüyorum zaten. insanlar yorum yaparken benden önce böyle bir yazılım yazabilen birinin çıkmadığını ve ben yazmasaydım hala da çıkamamış olacağını unutuyorlar. başka programlar bu yazılımı inceleyerek yazıldılar.
kardeşim daha bitmemiş bir yazılımın konusunu 15 evvelden açma sebebin nedir ALLAH aşkına...bitti bitecek diye diye bizi 15 gün merak içinde bıraktın..eğer acihaz koduın millete videoyu izletip youtube dan 3-5 kuruş kazanmaksa aramızda o parayı toplayabiliriz diye düşünüyorum...yoksa ver şu linkide deneyelim eğer hatalar varsa zaten herkes hataları belirtir sende gerekli düzenlemeleri yaparsın...Bunda iyi ARGE çalışması olmaz diye düşüünüyorum...
kardeşim daha bitmemiş bir yazılımın konusunu 15 evvelden açma sebebin nedir ALLAH aşkına...bitti bitecek diye diye bizi 15 gün merak içinde bıraktın..eğer acihaz koduın millete videoyu izletip youtube dan 3-5 kuruş kazanmaksa aramızda o parayı toplayabiliriz diye düşünüyorum...yoksa ver şu linkide deneyelim eğer hatalar varsa zaten herkes hataları belirtir sende gerekli düzenlemeleri yaparsın...Bunda iyi ARGE çalışması olmaz diye düşüünüyorum...