UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Sabit

TV Portalı Player For PC V7.1 By Sahbaz

👤 sahbaz 💬 700 cevap 👁 114,126 görüntü
sahbaz

TV portalı Player cho PC V7.1 bởi Sahbaz

Xin chào các bạn. Phiên bản mới của chương trình TV portalı Player v7.1 của chúng tôi đã sẵn sàng để tải xuống.
[NộI DUNG ẩN]

thanks
Sayın Sahbaz Usta,
Yaklaşık birkaç haftadır bazı sunuculere TV portalı player ile
ulaşmamız mümkün olmamaktadır. Bu sorunun aşılması için modifiye
yeni bir sürüm çalışmanız var mıdır? Ne zaman olmasını beklemeliyiz?
Emekleriniz için teşekkür ederim...
🔒 Link gizli — giriş yapın usta bu palyerin kullanımı basit ve kolaydı ama artık birçok sunucu bu playerde açmıyor bir güncelleme olacakmı acaba
PHANTOMA

Sayın Sahbaz Usta,
Yaklaşık birkaç haftadır bazı sunuculere TV portalı player ile
ulaşmamız mümkün olmamaktadır. Bu sorunun aşılması için modifiye
yeni bir sürüm çalışmanız var mıdır? Ne zaman olmasını beklemeliyiz?
Emekleriniz için teşekkür ederim...

işlerimin yoğunluğundan uzun süredir bu programla ilgilenemedim. müsait olduğum bir zaman belki güncelleme hazırlarım. ama şu an bir tarih veremiyorum maalesef
sahbaz

işlerimin yoğunluğundan uzun süredir bu programla ilgilenemedim. müsait olduğum bir zaman belki güncelleme hazırlarım. ama şu an bir tarih veremiyorum maalesef

Hocam herhangi bir kanalı izlerken yayın açılıyor 20-25 saniye sonra donuyor sürekli kanalı baştan açmam gerekiyor. Problem nedir? Bir çok cihaz kodu ve dns ile denedim. Hepsinde aynı sorun.
sahbaz

Bilgilendirme için teşekkürler, sabırsızlıkla bekleyeceğiz Sahbaz Usta....
sahbaz

TV portalı Player For PC V7.1 By Sahbaz

Merhaba arkadaşlar. Programımızın yeni versiyonu TV portalı Player v7.1 indirilmeye hazır.

eyvallah
sahbaz

TV portalı Player For PC V7.1 By Sahbaz

Merhaba arkadaşlar. Programımızın yeni versiyonu TV portalı Player v7.1 indirilmeye hazır.

Teşekkürler
Cevap yazmak için giriş yapın.