UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Sabit

TV Portalı Player For PC V7.1 By Sahbaz

👤 sahbaz 💬 700 cevap 👁 114,161 görüntü
sahbaz

TV portalı Player For PC V7.1 By Sahbaz

Merhaba arkadaşlar. Programımızın yeni versiyonu TV portalı Player v7.1 indirilmeye hazır.

Yenisi çıktı mı acaba. Bunun için de teşekkürler.
sahbaz

TV portalı Player For PC V7.1 By Sahbaz

Merhaba arkadaşlar. Programımızın yeni versiyonu TV portalı Player v7.1 indirilmeye hazır.

Zipli programı indiriyorum ama arsiv bulunamadı diyor iki linkte olumsuz
hangi cihaz kimliğiini açsam yayın açıldıktan 30 saniye sonra duraklıyor sürekli. sürekli çift tıklayıp tekrar yayını açmam gerekiyor çok sıkıcı.problemin çözümünü bilen varmı ?
sahbaz

TV portalı Player pour PC V7.1 par Sahbaz

Bonjour gars. La nouvelle version de notre programme TV portalı Player v7.1 est prête à être téléchargée.
[MESSAGE SECRET]

thx !
mrb.üstad ve arkadaşlar portal 7.1 indirdikten sonra açtığımda yazıları çok küçük okunmuyor görünmüyor bunu görünür yapabilirim bilgisayarım windows 10 yüklü ekran kartım asus r7 240 emekliye yardımcı olursanız sevinim tşk.ler
yardımcı olucak yokmu arkadaşlar örnek:portal 7.1 player i indirdiğimde açtığımda yazılar çizgi gib duruyor kulanılmıyor
iyi günler 7.1 kurdum ancak hiçbir linge bağlanamadım yanlışmı yapıyorum acaba
mrb.arkadaşım portal 7.1 kurup açtığınızda connet-save giibi yazılar okunuyormu sizde bağlanma durumu farklı bir uyumsuzluk varmış belki ondan kaynaklı olabilir arkadaşım
Cevap yazmak için giriş yapın.