UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Sabit

TV Portalı Player For PC V7.1 By Sahbaz

👤 sahbaz 💬 700 cevap 👁 114,210 görüntü
🔒 Link gizli — giriş yapın - best crypto pumps on telegram
Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp !
sahbaz

TV portalı Player For PC V7.1 By Sahbaz

Merhaba arkadaşlar. Programımızın yeni versiyonu TV portalı Player v7.1 indirilmeye hazır.

sagolun
sahbaz

Merhaba arkadaşlar. Programımızın yeni versiyonu TV portalı Player v7.1 indirilmeye hazır.

Tsk
sahbaz

eline sağlık
sahbaz

2 linkte hata veriyor
sahbaz

eline sağlık
Şahbaz usta bağlantıları çalışmıyor. Programı kuramadım. Dosya bulunamadı uyarısı veriyor. Bağlantıları yenileyebilir misin lütfen?
Karakurt19

Şahbaz usta bağlantıları çalışmıyor. yazılımı kuramadım. Dosya bulunamadı uyarısı veriyor. Bağlantıları yenileyebilir misin lütfen?

Bağlantıları yenilendi
sahbaz

Bağlantıları yenilendi

Çok teşekkür ederim üstad. Eline emeğine sağlık.
Önceki versiyonu uzun zaman kuullandım hiç sorun yaşamadım.Bu versiyon indirmede Defender virüslü diye indirmiyor.Defendere devre dışı yapıp indirdirdim ve çalıştırdım,ancak defender aktif olunca yine bu exeyi siliyor.Malesef bu sorunu aşamadım.
Cevap yazmak için giriş yapın.