UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Sabit

TV Portalı Player V5.0 For PC

👤 sahbaz 💬 272 cevap 👁 29,826 görüntü
oynatma listesi otomatik olarak gizlenmesi çok can sıkıcı duruyor. Emeğinize sağlık.
evet oynatma listesi in düzeltilmeli sinir edici üst e tut çaiışmıyor
sahbaz ustam ben bu versiyonda kopyala yapistir yapamiyorum acaba bir anormallikmi var bi bakarsan sevinirim
.
afyon1964

sahbaz ustam ben bu versiyonda kopyala yapistir yapamiyorum acaba bir anormallikmi var bi bakarsan sevinirim
.

ctrl v yaparsan yapıştırabilirsin
Emeğinize, Ellerine, Bilgine, sağlık usta
Birde, konuyu takip edenler lütfen paylaşımları dikkatlice okusunlar.Şahbaz Usta, en cahilinin bile anlayacağı
resimli açıklamaları, yazılı açıklamalarını okoyun, görün. Hiç bir okuma yapmadan yok kopyala olmuyor gibi..
Şahbaz usta paylaşımda açıkca herşeyi yazmış.
tam işlem yapacakken kapak kendi kendine kapanıp duruyor. düzeltirseniz sevinirim kardeş

4 versiyonu çok daha kullanışlı

emeğe sağlık
burcak_30

tam işlem yapacakken kapak kendi kendine kapanıp duruyor. düzeltirseniz sevinirim kardeş

oynatma listesi sunucuinde sağ üstte sabitleme düğmesi var iğne şeklinde. ona basarsan sunucu kaybolmaz
kardeşim ellerine saglık program cok güzel olmuş. fakat mausla kopyala yaoıştır olsaydı birde link eklerken acılır sürgü süresi cok mkısa pencere hemen kapanıyor bunlarıda gözden gecirisen mükemmel ötesi ellerine saglık
sahbaz

Arkadaşlar merhaba. TV portalı Player For Pc programımızın 5. versiyonu hazır.

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

tsk
sahbaz

Arkadaşlar merhaba. TV portalı Player For Pc programımızın 5. versiyonu hazır.

teşekkürler usta
Cevap yazmak için giriş yapın.