UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Sabit

TV Portalı Player V5.0 For PC

👤 sahbaz 💬 272 cevap 👁 29,846 görüntü
sahbaz

Salut, les gars. La version 5 de notre programme TV portalı Player For Pc est prête.

[VOUS êTES NON? SUJET CACHé CE ..!!]

Imer
sahbaz

Arkadaşlar merhaba. TV portalı Player For Pc programımızın 5. versiyonu hazır.

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

tsk
sahbaz

thx
sahbaz

thx
oynatma listesi adresi girince çok kasıyor veya program yanıt vermiyor hatası çıkıyor bazen bilginize...teşekkürler emeğine sağlık
oceansands3

oynatma listesi adresi girince çok kasıyor veya yazılım yanıt vermiyor hatası çıkıyor bazen bilginize...teşekkürler emeğine sağlık

yakında yeni versiyonu yayınlayacağım. eskisinden çok daha hızlı açılacak yayınlar. ayrıca yeni özellikler de ekledim
sahbaz

yakında yeni versiyonu yayınlayacağım. eskisinden çok daha hızlı açılacak yayınlar. ayrıca yeni özellikler de ekledim

Ustam eline saglik :)
Hocam öncelikle ellerine sağlık. Çok güzel uygulama. Ufak bir hata var onu iletmek istedim.

Pencerenin sağ tarafında bulunan, pencere tam ekran tuşu ile pencereyi tam ekran yaptıktan sonra. Penceresiz tam ekran yaptığımızda altta bir boşluk kalıyor. Zaman bulursan düzeltebilirsin. Ekran resmini de ekledim.

Kolay gelsin.
tiryaki_44

Hocam öncelikle ellerine sağlık. Çok güzel uygulama. Ufak bir hata var onu iletmek istedim.

Pencerenin sağ tarafında bulunan, pencere tam ekran tuşu ile pencereyi tam ekran yaptıktan sonra. Penceresiz tam ekran yaptığımızda altta bir boşluk kalıyor. Zaman bulursan düzeltebilirsin. Ekran resmini de ekledim.

Kolay gelsin.

yeni versiyonu hazırlıyorum. onda bu sorun olmayacak
sahbaz

yeni versiyonu hazırlıyorum. onda bu sorun olmayacak

Ayrıca oynatma listesi sabitken, yeni kanal açıldığında tekrar kendini gizliyor.
tiryaki_44

Ayrıca oynatma listesi sabitken, yeni kanal açıldığında tekrar kendini gizliyor.

KATILIYORUM KENDİNİ GİZLİYOR TEKRAR...
sahbaz

Teşekkürler...
Cevap yazmak için giriş yapın.