UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Sabit

TV Portalı Player V7.0 By Sahbaz

👤 sahbaz 💬 207 cevap 👁 26,247 görüntü
[QUOTE = "sahbaz, post: 299247, member: 128"]
TV portalı Player For PC V7.0 By Sahbaz

Hello friends. The new version of our program TV portalı Player v7.0 is available for download.

[ARE YOU NO? HIDDEN THREAD THIS .. !!]
10x
Selam
windows defender portal-portal-player-v7-0 exe yi siliyor. çözümü nedir?
öncelikle çalışmalarınız için emeklerinize çok teşekkürler.
programda eksik gördüğüm :
1-linke bağlanırken herhangi bir mesaj yada uyarı vermemesi.yani linkin çalışıp çalışmadığı belli olmuyor.
2-liste bağlantılarıni girdiğimizde guruplama yapmıyor,yani 50.000 linki alt alta yazıyor,video arşivi ve serial bölümü oluşmuyor.
3-programın tam randımanlı çalışması için sistem gereksinimleri ve ayarları hakkında fazla bilgim yok.bilgilendirme yapılırsa daha iyi olur kanısındayım.
4-programa altyazı bulma modülü eklenebilirmi?
umarım fazla olmadı
saygılar
sahbaz

Merhaba arkadaşlar. Programımızın yeni versiyonu TV portalı Player v7.0 indirilmeye hazır.

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

Thanks!
chands

i am using new version but its not working in my pc i have 64 bt vlc then when i read it then also installed 32 bit vlc but nothing show in display same sunucu same channel in pic along this msg

uninstall 64bit vlc and install 32bit vlc
hsm

Böyle bir hata alıyorum sebebi nedir ?

araştıracağım
sahbaz

Merhaba arkadaşlar. Programımızın yeni versiyonu TV portalı Player v7.0 indirilmeye hazır.

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

Tesekkür ederim Arkadaslar
sahbaz

Thanks
hsm

Böyle bir hata alıyorum sebebi nedir ?

sorunun sebebini buldum. yakında bir güncelleme yayınlayacağım. birkaç ufak özellik daha ekleyeceğim ekstradan
Would it be possible to add hotkeys for the arrow keys so can change channel (previous or next one on list) or volume when in full screen mode

Thanks
Cevap yazmak için giriş yapın.