UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Sabit

TV Portalı Player V7.0 By Sahbaz

👤 sahbaz 💬 207 cevap 👁 26,234 görüntü
sahbaz

TV portalı Player For PC V7.0 By Sahbaz

Merhaba arkadaşlar. Programımızın yeni versiyonu TV portalı Player v7.0 indirilmeye hazır.

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

tesekkurler
sahbaz

Merhaba arkadaşlar. Programımızın yeni versiyonu TV portalı Player v7.0 indirilmeye hazır.

tesekkurler emek için,eski sürümde çalışan bağlantıları yeni sürümde çalışmadı.
ufuk59

tesekkurler emek için,eski sürümde çalışan bağlantıları yeni sürümde çalışmadı.

hocam lütfen ilk mesajı iyi okuyun. programın çalışması için pc de 32bit vlc kurulu olması gerekiyor. 64bit vlc varsa kaldırın 32bit kurun. ben o kadar açıklamayı boşa yazıyorum demek ki. kimse okumuyor herhalde
sahbaz

hocam lütfen ilk mesajı iyi okuyun. programın çalışması için pc de 32bit vlc kurulu olması gerekiyor. 64bit vlc varsa kaldırın 32bit kurun. ben o kadar açıklamayı boşa yazıyorum demek ki. kimse okumuyor herhalde

Konuya ilginiz ve sorulan sorulara yanıt verme nezaketinde bulunduğunuz için tşkler emeğinize sağlık. Exe dosyasının silinmesi ile ilgili önerisi olan var mı acaba
sahbaz

tşkl
sahbaz

sorunun sebebini buldum. yakında bir güncelleme yayınlayacağım. birkaç ufak özellik daha ekleyeceğim ekstradan

Ustam, altyazı sorununu da var, onada bir bakarsanız seviniriz

🔒 Link gizli — giriş yapın
Eline sağlık üstad , şu özelliğide ekleme şansın varmı vlc den tıkladım ama etkilemiyor oradaki , sadece codec lerini kullandığından galiba sende

dediğin gibi. Ne işe yarıyor donan listelerde kaldığı yerden devam ettiriyor yayını buffer ladıktan sonra diğer programda baya iş görüyor.

Bu arada vlc kullanması çok kaliteli yapmış görüntüyü diğeriyle kıyaslanamaz bile. Şimdiden teşşekürler.

sahbaz

Teşekkürler.
Cevap yazmak için giriş yapın.