Kilitli

✅ Stb TV Portalıe Emu Cihaz Kimliğileri

👤 ℂ☆Albatros 💬 12009 cevap 👁 1,341,271 görüntü
cihaz kimliğis server please..
🔒 Link gizli — giriş yapın
okeyyy

ben vip üyesiyim hiç bir fark göremedim vip üyeligin sunucu hacker ile tarama yapıyom 24 saat hiç bişey çıkmıyor vip üyeligim bitsinde bir daha olmayacagım hiç yardımlaşma yok

yannış tarama yapıyorsun ondan bişey bulmuyor ornek sen ankarada araman gereken seyi programa istanbulda ara diyorsun
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

okeyyy

ben vip üyesiyim hiç bir fark göremedim vip üyeligin sunucu hacker ile tarama yapıyom 24 saat hiç bişey çıkmıyor vip üyeligim bitsinde bir daha olmayacagım hiç yardımlaşma yok

Bende Hiç Bir Sorun Yok.. Program Gayet Stabil Çalışıyor.. Belkide Siz Kullanırken Bir Hata Yapıyorsunuzdur..
Dear Experts,
it seems " 🔒 Link gizli — giriş yapın " url is no more exists. Please how to trace their new url with same channels? This has some of my fav. channels I did not find anywhere else so far.
Please guide.
foxadmin

Dear Experts,
it seems " 🔒 Link gizli — giriş yapın " url is no more exists. Please how to trace their new url with same channels? This has some of my fav. channels I did not find anywhere else so far.
Please guide.

brother sunucu is active goto web browser paste URL 🔒 Link gizli — giriş yapın
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

foxadmin

Dear Experts,
Please guide.
[/QUOTE
Dns server is working
I found
🔒 Link gizli — giriş yapın change 🔒 Link gizli — giriş yapın
:) ayni olmadıgını biliyorum ama istedigi sunucu değişmiş diyor ve istedigi sunucu in gercek adresi verdigim dir
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

foxadmin

Dear Experts,
Please guide.

🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın Aktiv
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.