UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

✅ Stb TV Portalıe Emu Cihaz Kimliğileri

👤 ℂ☆Albatros 💬 12009 cevap 👁 1,341,928 görüntü
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

usta2017

🔒 Link gizli — giriş yapın

Gracias
usta2017

Gracias
türk video arşivi yayınları oldukça güncel ve geniş olan sunucu örnekleri verebilirmisiniz ?
Canlı TV sunucusu

Openbullet Configs -cihaz kodu Tram Configs yapma bilen varmi ?

Canlı TVserver sen o ise hic girme biraz karisik bir is. normal open pullet de cfg calistiramassin modifiye etmen gerekli. birde cfg olayi ayri
[QUOTE = "master2017, message: 223164, membre: 7461"]

[VOUS êTES NON? SUJET SECRET CECI .. !!]

yes
serkan06

kardes sen o ise hic girme biraz karisik bir is. normal open pullet de cfg calistiramassin modifiye etmen gerekli. birde cfg olayi ayri

serkan ustam bende bir tane uydu alıcı var onunla burada sunulan sunuculeri izlemek istiyorum ama nasil yüklerim bilmiyorum bu konuda bir cok kisiden yardim istedim ama kimse cevap yazmadi bu konuda bana yardimci olurmusun lütfen.
istanbul1453

serkan ustam bende bir tane uydu alıcı var onunla burada sunulan sunuculeri izlemek istiyorum ama nasil yüklerim bilmiyorum bu konuda bir cok kisiden yardim istedim ama kimse cevap yazmadi bu konuda bana yardimci olurmusun lütfen.

istanbul 1453 cihaz kodu 254 de bilgim yok o tip cihazlarda stb emu cihaz kimliğii girecek yer varmi ona bakman lazim yoksa google play mag cihazinda varsa ordan stb emu pro indir ona cihaz kimliğili sunuculer girebilirsin.bunlar yoksa sana tavsiyem ucuz bir android normal cihaz al oradan istedigin sunuculeri yapabilirsin android cep telefonlari gibi sistemi
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

""HAdi benden UyduX uyelerine bir seyler """
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

istanbul1453

Cihaziniza tanimlanan cihaz kimliğiini degistirebilirseniz sadece portal yazan yere adres girip restart portal yaptıgınızda olur.
cihaz kimliğii nasil degistirilir vs cihazınızı kendiniz kurcalayarak cozmeye calisiniz
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.