Kilitli

✅ Stb TV Portalıe Emu Cihaz Kimliğileri

👤 ℂ☆Albatros 💬 12009 cevap 👁 1,341,276 görüntü
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için cevap yazın veya mesajı beğenin.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Bazi cihaz kimliğileri sadece TV portalı Player v3.0 by sahbaz programi üzeri pcde oluyor
Stb emu ile olmuyor

Android icin de sorunsuz apk varmidir
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒 Link gizli — giriş yapın
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

pomak22

sen diyorsun?biz neyin ne olduugnu bilmiyormuyuz,yorum yazmak baskadir,tskrrrrrrrrrrrr, tskr, tesekürrrrrrrrrr yazmak baskadir,daha bir sürü sacma sapan yazilar,güncel olan sunumlar bu gibi spamlardan kayboluyor.

Aslinda ben yönetici olucam,bu gibi yazan kisileri bir kez uyarir,sonrada cezalndiririm.

seninde ne kadar caliskan bir üye oldugun belli oluyor,bes yildir üyesin acna yirmi mesajin olmus,sanirim onlarda bu sekil spam olrak yazdigindir.

sen sağlık sorunları diye bir sey bilmiyorsun demek... olsun bilme... senin paylaşımların olmasa biz Canlı TV nedir bilmyecez.. sen zaten buraya geleli bir ay olmuş demek daha yeni kesefetmişşin saygızlıgın ve parlamanin bir anlamı yok seni hakli yapmaz sen düşunce yazdin ben düşünce yazdim yönetim karar verir sen yöneti olsan zaten kimse foruma gelmez... daha tartişma veya fıkır sunma kavramları nedir bilmiyorsun bilmeyen insanda yönetici olmaz..ama tebrik ediyorum spam ne oldugunu biliyorsun :) ama malesef daha uydux.org adresini ve faydasını daha 1 aydır biliyorsun tşk ederim
jabrane86

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]
00:1a:79:3a:d0:68

🔒 Link gizli — giriş yapın thanks
Lanetli

sen sağlık sorunları diye bir sey bilmiyorsun demek... olsun bilme... senin paylaşımların olmasa biz Canlı TV nedir bilmyecez.. sen zaten buraya geleli bir ay olmuş demek daha yeni kesefetmişşin saygızlıgın ve parlamanin bir anlamı yok seni hakli yapmaz sen düşunce yazdin ben düşünce yazdim yönetim karar verir sen yöneti olsan zaten kimse foruma gelmez... daha tartişma veya fıkır sunma kavramları nedir bilmiyorsun bilmeyen insanda yönetici olmaz..ama tebrik ediyorum spam ne oldugunu biliyorsun :) ama malesef daha uydux.org adresini ve faydasını daha 1 aydır biliyorsun Teşekkür ederim ederim

Pardon ben senin nick adini yeni fark ettim,onuda gözlerimin iyi görmedigine ver,demekki kendini iyi tanimlamissin Lanetli.
pomak22

Pardon ben senin nick adini yeni fark ettim,onuda gözlerimin iyi görmedigine ver,demekki kendini iyi tanimlamissin Lanetli.

tşk ederim :) bak keyfine ileride paylaşımlarını görmemiz dileğiyle
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

00:1A:79:31:E9:68
00:1A:79:30:C2:00
00:1A:79:31:63:B4
00:1A:79:3A:4F:E8