UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

✅ Stb TV Portalıe Emu Cihaz Kimliğileri

👤 ℂ☆Albatros 💬 12009 cevap 👁 1,341,463 görüntü
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

rcrumit

KARŞILIKLI FORUM SAYFAMIZADA DESTEK VERİYORUZ

Bana link atarmisin bakim ne var
rcrumit

KARŞILIKLI FORUM SAYFAMIZADA DESTEK VERİYORUZ
📎 Ek #3983

ben sahsen UyduXdan baska bir yerde paylasim yapmam isteyen kisilerde gider.burasi benim ilk kayit oldugum yerdir.ben bu isleri hobi olarak yapiyorum.bana bir forum yetiyor kapi kapi dolasmam bu benim fikrim.bunu bendeki Canlı TVler bana yeter elimden geldigince uye arkadaslarada yardimci olurum. isteyen istedigi yerde paylasim yapabilir herkese selamlar :)
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

serkan06

bosver veren versin bakalim bayrak yarisi diyelim kazanan sunucuciler oluyor cihaz kodu cihaz eslesmesi oldumu olay biter kimse bakamaz.benim icin sorun degil

benim icinde sorun yok kardes sunucu kirmayi orenince bu sekil oluyor iste bu yuzden insanin Canlı TV kirma programlarin paylasmasi gelmiyor
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

EVET HAKLISINIZ BİR SÜRE SONRA İNSANLAR BALIK İSTEMİYOR BALIK TUTMAYI ÖĞRENMEK İSTİYOR
BUDA GAYET NORMAL
🔒 Link gizli — giriş yapın bence paylasmalariniz reklam acihaz koduli grubunuza katilmak icin .reklam yasak degilmi ?
Arkadaslar arada hesap paylasan olsa harika olur cicibu d smart go dezer sportif gibi arada onlara da baksaniz jarika olur....
Halil.4343

Arkadaslar arada hesap paylasan olsa harika olur cicibu d smart go dezer sportif gibi arada onlara da baksaniz jarika olur....

halil kardesim gelsinler burada paylassinlar kimse onlara engel olmuyorki.kendilerinin reklamini yapiyorlar fransalinin yazdigi gibi
Kardesim birisi sorumlu olacak banliyacak bunlari siteye zarardan baska birsey degil...
anyone give me a list of urls for mainly uk Canlı TV please
Halil.4343

Kardesim birisi sorumlu olacak banliyacak bunlari siteye zarardan baska birsey degil...

Le mie liste portano ovunque.
Le persone li indossano immediatamente.
illy555

anyone give me a list of urls for mainly uk Canlı TV please

🔒 Link gizli — giriş yapın
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.