UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Özel bölümler, güncel paylaşımlar ve deneyimli topluluk
Kilitli

✅ Stb TV Portalıe Emu Cihaz Kimliğileri

👤 ℂ☆Albatros 💬 12009 cevap 👁 1,341,285 görüntü
pomak22

simdilik bir tane vereyim,:)

Abim ozelden ver kullanilsin bari serefsizlwr baska sitelerde paylasiyorlar burada yalvariyorlar sunucu almaj icin
bin970bp

pomak22 abi bunuda kırar şimdi

eski bu adres calisiyormu bilmiyorum hic denemedim,nasil calistigina bakarim,yavas ise geceye birakirim.
Halil.4343

Abim ozelden ver kullanilsin bari serefsizlwr baska sitelerde paylasiyorlar burada yalvariyorlar sunucu almaj icin

hatir icin bir kac kisiye kirip özelden verdim,yalniz sunuculerin kirilip özel dagitimina karsiyim,he baska yerlerde paylasiliyor buna bir sey yapamazsin,bir cuvalin icinde bir kac tane cürük cikar artik idare etcegez,bunun önüne gecilmez,bakmisin özelden dagitanlarinda verdikleri oluyor,bundan dolayi kendi sahsim olarak özel dagitima karsiyim,bu forumlar yardimlasmak paylasmak icin var, ne kadar cok paylasim olursa buralarida o kadar cok ayakta durur.

herkeze iyi aksamlar saygilar dilerim.
pomak aynen haklisin ben onun icin forumda 1 adet paylasimda bulunurum fazlasinin diger forumlara gittigini biliyorum..onun icin sunucu aninda onlem aliyor
beynel

seyretmak için kullandıgın pogram nedir

🔒 Link gizli — giriş yapın
ücretli deildir .
tiryaki_44

arkadaşlar biz bu kodları uydu cihazlarına girebiliyor muyuz?

androidbox olur mag olur pek saglikli calismaz oynatma listesi ya cevirsende baskasi girdiginde otomatik sifre deişir bu yuzden simdilik pc ile
🔒 Link gizli — giriş yapın programinda idare edilebilir.
bin970bp

bizim sitenin sattığı sunucu favorim yedek ise 4 mbit internet hızımda beni üzmeyen 🔒 Link gizli — giriş yapın

iki tanede geldi,ihtiyaci olan baksin.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

Magload.php? olan sunuculerin success ifadelerini bilen paylaşabilirmi? pm atılamıyor bu grupta galiba !!!
pomak22

iki tanede geldi,ihtiyaci olan baksin.

[/QUOpomak abi site önlemini alır fazla kırma bunlar dürüst çalışan sunuculer
pomak22

hatir icin bir kac kisiye kirip özelden verdim,yalniz sunuculerin kirilip özel dagitimina karsiyim,he baska yerlerde paylasiliyor buna bir sey yapamazsin,bir cuvalin icinde bir kac tane cürük cikar artik idare etcegez,bunun önüne gecilmez,bakmisin özelden dagitanlarinda verdikleri oluyor,bundan dolayi kendi sahsim olarak özel dagitima karsiyim,bu forumlar yardimlasmak paylasmak icin var, ne kadar cok paylasim olursa buralarida o kadar cok ayakta durur.

herkeze iyi aksamlar saygilar dilerim.

Dagittin sunuculer vokdan baska yerde paylasildi bile abimm emegin bosa gitti ben bunu demek istedim siz bilirsiniz saygilar.
Halil.4343

Dagittin sunuculer vokdan baska yerde paylasildi bile abimm emegin bosa gitti ben bunu demek istedim siz bilirsiniz saygilar.

pomak abinin kırdığı sunuculer telegram pavyonuna düşüyor denk gelırse fotosunu çekerim
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

tiryaki_44

arkadaşlar biz bu kodları uydu cihazlarına girebiliyor muyuz?

Uydu cihazınızda Canlı TV bölümü ve yayın bağlantısı bölümü varsa oynatma listesi olan paylaşımları izleyebilirsiniz .
oynatma listesi isteyenler test altında
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Server: 🔒 Link gizli — giriş yapın
cihaz kodu,s x 28
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.