İLK AÇIP OKUNDUĞUNDA SİLİNİR.
Kilitli
✅ Stb TV Portalıe Emu Cihaz Kimliğileri 2021
👤 ℂ☆Albatros
💬 14600 cevap
👁 1,497,903 görüntü
NOT : BUNDAN SONRA BENİM PAYLAŞIMLARM İLK KİŞİ LİNKİ AÇIP İÇERİĞİNİ OKUDUKTAN SONRA SİSTEM GEREĞİ OTOMATİK OLARAK SİLİNECEKTİR. BU cihaz kodu ADRELİ TÜM PAYLAŞIMLARIM KONTROLSÜZDÜR. ZAMAN ZAMAN KONTROLLÜ PAYLAŞTIĞIMDA EKRAN RESMİ İLE PAYLAŞIYORUM.
NOT : BUNDAN SONRA BENİM PAYLAŞIMLARM İLK KİŞİ LİNKİ AÇIP İÇERİĞİNİ OKUDUKTAN SONRA SİSTEM GEREĞİ OTOMATİK OLARAK SİLİNECEKTİR. BU cihaz kodu ADRELİ TÜM PAYLAŞIMLARIM KONTROLSÜZDÜR. ZAMAN ZAMAN KONTROLLÜ PAYLAŞTIĞIMDA EKRAN RESMİ İLE PAYLAŞIYORUM.
Arkadaşlar ben bu forumun kuruluşdan beri burdayım,çeşitli görevlerde bulundum,en son Karizma kardeşim bana onursal üyeliği layık gördü,teşekkür ederim.Aşağı yukarı15 yıldır bu işin içindeyim bulunduğum her ortamda nickim (byturan) dır.Her yerdede bazı görevler verildi fakat çoğunu ben kabul etmedim şuan 65 yaşındayım.Bulunduğum her ortamdada bu paylaşım şeklini protesto ettim,bir kısım arkaşlar saatlerini hatta günlerini ayırarak araştırmalar yapıyorlar,programlar buluyorlar kırma işlemi yapıyorlar ve forumlarda paylaşıyorlar,fakat ne yaziki o paylaşım o forumda kalmıyor nerdeyse bütün Avrupaya dağılıyor ve o paylaşımdan free olarak kimse faydalanamıyor,bu bütün avrupayada dağlımı o forumlarda görevli,legal veya illegal yayın yapan şirketlerin adamları sağlıyor,bu yüzden benim savunduğum bu legal veya illegal şirketlerin yayınlarını bulan arkadaşların forumlarda çarşaf.çarşaf liste yayınlamaları yerine,beli kurallar koyarak diğer kişilere aktarmaları.malumunuz üzere belli bir dönem oynatma listesi ları kimse izleyemedi,cihaz kodu olayı başladı çözüm olarak,aslında cihaz kodu olayı yeni birşey değildi ama sistem oynatma listesi üzerine kurulu olduğundan araştırma yapmayan sadece verdikleriniz çalışmıyor böyle paylaşım yapmayın diyen tenbel grubun haberi yoktu.ben ve birkaç arkadaş burdan defalarca uyarmamıza rağmen bu cihaz kimliğileride çarşaf,çarşaf yayınlandı.şimdi şikayet ne verdiğiniz cihaz koduler izlenmiyor,karşi tarafın uyuduğunumu sanıyorsunuz onlarda önlemini alacak,yakında ortalıkta dolaşan,crackli veya free kırma programlarıylada hiçbirşey yapılamıyacak,bizim forumun şansı cracklenemiyen bir programımız var Sahbaz ustanın sunucu hackeri,sizlere tavsiyem bulduğunuz oynatma listesi,cihaz kodu leri çarşaf,çarşaf değilde tanıdıklarınızla paylaşın,sadece beğeni almak için bu işi yapmayın,bulunduğunuz forumlardaki yönetici arkadaşlar sizin beğeni yada paylaşım sayınıza bakmıyor artık,kalıteli ses getiren paylaşımlarınıza bakıyor.Umarım birşeyler anlatabilmişimdir.
turan ustam...şikayet ve endişelerine katılıyorum...yerden göye kadar haklısın...fakat ustam hırsız adamlar,birilerinin sırtından geçinen sülükler..emeğe saygı göstermeyen sahtekarlar heryerde olduğu gibi buradada olacak....senin veya birbaşka paylaşım yapanın uğraşını,alın teri ve saatler süren çabaları hiçe sayıp pazarlayacak veya mundar edecekler.....olmuşa ve ölmüşe yapılacak birşey yok ustam...bundan sonra ne yapılabilir onu düşünmek gerek.....selamlar ustam...
saygıdeğer üstadım ne söyleseniz haklısınız bende sizinle aynı yaşta sayılırım 56 ve burası bana her açıdan her derdime ilaç oldu bir kaç sütü bozuk hainlik yapıp çalıp bu güzel forumun acihaz koduı dışında kötü amaçla kullanıyorsa mümkün olduğu kadar onları cezalandırmak gerekmez mi ziraa ''kurunun yanında yaşta yanmasın'' sizlerden istirhamım lütfen bu pisliklerin yüzünden bizleride paylaşımlarınızdan mahrum etmeyin.sadece kişisel olarak ricamdır. her şey için sonsuz teşekkürler saygılar...
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.