🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
Görmek için bu mesajı beğenin (👍).
En verimli paylaşımın bu oldu şükür ki neyi ne kadar bildiğini anlamış olduk. Stb kod çoğaltması ne demektir anlamasak da ilk senden duymuş olduk. Senin işe yaramaz dediklerinle neler yaptığımızı da anlamadığını gördük. Yazdıklarının boş olduğunu 🔒 Link gizli — giriş yapın üyenin paylaşımlarına bakıp anlaman lazım. Benimkilerden bahsetmiyorum, kişisel olmasın "lamerliği" çoktan geçtim.
Tekrar ederek diyorum ki forumda yöneticilik yapan biri niye dışarıdan içeri copy-paste yapar. Beğenilmeye mi ihtiyacınız var, yeterince beğenilmişsiniz, yetkilendirilmişsiniz. Forumun itibarını korumak önceliğiniz olmalı. Bırakın normal üyeler yapsın, yapacaksa copy-paste işlerini....
Saygılar üstadım.
Not: Havada kalmasın çok zor dediğin sana zor belli ki, bak altta resimde mini combodan çıkanlar 6 dakikalık tarama 473 hit. Övünerek kontrolsüz diye paylaştığın sunucuin test edilmiş hali. Tekrar söyleyeyim; lamer değiliz, kimsenin işine çomak sokma derdinde değiliz, acihaz koduımız eğlenmek biraz da sunucu sahiplerine bak açıklarınız var önlem alın parasını aldığınız müşterilerinizi mağdur etmeyin demek. 16 Kişilik bir gurup yada (upload hızı yeterli) PC ile bir sunucuin taranması 1 gün sürmüyor. "Sonraki mesajlara da çıktılarından yakın tarihli olanlardan örnek koyayım"