UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Tek Tek Uğraşmayın.

👤 asur 💬 10 cevap 👁 1,480 görüntü
Bu uygulama web sayfalarından, word dökümanından kopyalanabilen tüm belgelerden http, rmtp, mms ve benzeri bağlantıları otomatik uğraşmadan oynatma listesisına dönüştürür. Daha önce verildiyse kusura bakmayın.Bu isimle bulamadım.
proğram:
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

🔒 Link gizli — giriş yapın

Virustotalde 2 trojan görünüyor .genede siz bilirsiniz proğramcı arkadaşlar sıkıntı görürlerse bilgilendirebilirler.
kullanıma gelince çok basit.
ilkönce proğramı çalıştırın.açık kalsın.daha sonra işlem yapacağınız sayfayı açın

örnek sayfa:
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

sağ tık yapıp kopyala diyoruz.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

sayfadaki dnsnin test linki
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Süper paylaşım elıne saglık hocam
paylasim icin tesekkürler
sunuda eklemek isterim o resimdeki gibi o tür bağlantıları kopyaladiktan sonra direk hazirda yada yedekte bulunan oynatma listesiesine eklemek daha mantikli geliyor bana eger daha baska bir artisi yoksa programin.
King
paylasim icin tesekkürler
sunuda eklemek isterim o resimdeki gibi o tür bağlantıları kopyaladiktan sonra direk hazirda yada yedekte bulunan oynatma listesiesine eklemek daha mantikli geliyor bana eger daha baska bir artisi yoksa programin.

Dikkat ettiyseniz bağlantıları kopyaladığı gibi yanında kanal listesinide veriyor. Başka bir artısı yok direk kopyalayıp yapıştırmada boşluklar, noktalar yada diğer işaretler sorun çıkartabilir.
Arkadaşlar dosya zip lendiğinde trojan görünüyor. Zip ten çıkarılıp dosyaları tek tek taradığımızda ise trojanlar görünmüyor. Zipli halinin trojanlı görünmesini anlayamadım. Diyeceğim proğram temiz.
enginbey8108
smart spor 2 verecekmisiniz

Konuyla ne alakası var anlayamadım. Heralde yanlışlıkla konuya yazdın.
asur
sayfadaki dnsnin test linki * Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

teşekkür
Cevap yazmak için giriş yapın.