UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Test Yayın Sitesi - 24 Saatlik

👤 usta2017 💬 107 cevap 👁 11,368 görüntü
usta2017
Önceleri birkaç defa test aldım. Bunlarıda geçmişte paylaştım. Fakat son zamanlarda gerçek mail istemesi üzerine deneme yapmadım.
Deneme yapmak isteyenlere, lütfen sonucuda yorumda yazınızki, diğer kişilerde durumu bilsinler. Kolaylıklar.
Link ;

tşkler
usta2017
Önceleri birkaç defa test aldım. Bunlarıda geçmişte paylaştım. Fakat son zamanlarda gerçek mail istemesi üzerine deneme yapmadım.
Deneme yapmak isteyenlere, lütfen sonucuda yorumda yazınızki, diğer kişilerde durumu bilsinler. Kolaylıklar.
Link ;

bi bakalım
usta2017
Link ;

thanksssssssssss
usta2017
7 GünlükTest için - Android apk. için
ZAL TV. kod alma linki.Önce kayıt.sonra kod.

thanksssssss
[QUOTE = "veteran2017, post: 182810, member: 7461"] I have been tested several times before. I've shared these in the past. But recently I did not try to request the actual mail.
For those who want to experiment, please write the result as a result, let others know the situation. Conveniences.
Link;

tanks
usta2017
Link ;

thanks
🔒 Link gizli — giriş yapın
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

🔒 Link gizli — giriş yapınTEST
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için cevap yazın veya mesajı beğenin.

Cevap yazmak için giriş yapın.