UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Türk Sunucu 5000 Kişilik Oynatma Listesi (Apk) Uyumludur

👤 Misafir 💬 42 cevap 👁 319 görüntü
Mert001
sadece apk larda çalışır

patlamış çalışmıyor diyen gerizekalıya hitaben resim..

patlamış da ola bilir babamın sunucui degil bazı şahısların itaflarına örnek olsun diye resim koyuyorum arkadaşlar

test etmeden biz birşey koymayız.. olaki şifre degişe bilir bunda yapacak birşeyimiz yok...

teşekkürler
Mert001
sadece apk larda çalışır

patlamış çalışmıyor diyen gerizekalıya hitaben resim..

patlamış da ola bilir babamın sunucui degil bazı şahısların itaflarına örnek olsun diye resim koyuyorum arkadaşlar

test etmeden biz birşey koymayız.. olaki şifre degişe bilir bunda yapacak birşeyimiz yok...

Çoğu konularda ve yorumlarda usluptan bahsedip rahatsızlıklarınızı ve forum kurallarını dile getiriyorsunuz ancak sadece çalışmıyor diyen birine cevap olarak gerizekalı sıfatını kullanıyorsunuz,evet bende de hiçbir apkda ve vlc,mx,wuffy playerların tamamında denesem de çalışmadı ama indirebiliyorum bu da listenin halen aktif olup sunucu sahibinin arada yayınları kapatabilmesi anlamına da gelebileceği için yorum yapmadım, indiremeseydim de bu patlamış anlamına gelir artık..Sözün özü forum ve saygı kuralları sadece sıradan üyeler için mi geçerli? yöneticilerin bu çerçevenin dışına çıkabilme hakkı var mı?Bunu da bilmek isteriz ki ona göre yorum yapalım bundan sonra,çünkü ben de yorum yapsaydım bana da aynı şekilde hitap edecektiniz..
Cevap yazmak için giriş yapın.