UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Özel bölümler, güncel paylaşımlar ve deneyimli topluluk
Kilitli

UyduX Smart TV Uygulaması Apk 2019

👤 ℂ☆Albatros 💬 37 cevap 👁 5,377 görüntü

KiRjQYbb46Q

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için konuya cevap yazın.

Kalite Canlı TV için siteden kendinize ait paket alabilirsiniz.Alttaki linke Tıklayınız.
🔒 Link gizli — giriş yapın
Usta bu serverin bağlantıları SimpleTV'me başarı ile aktarılmış çalışır durumdadır. Önceki versiyonu da sorunsuz du zaten ama biriki ' ip ve cihaz kimliğii yerine google hesabı istiyor' değişikliğe gitmişler. Programı ssl kullanıyor, Bedava kimse böyle Canlı TV dağıtmaz, kendi programı Windows_Canlı TV_Player_3.0 bu program windowsun sakladığı geçmişe ait kulanılan web bağlantıları pc den çekiyordu. Mesala bir oynatma listesiesi indirdiniz web linki olarak bunları da çekiyordu. SimpleTV ye mecburen geçişini yapmıştım. Yayınladığını yüklemedim hiç incelemedim de benzerleri youtube da verilmişti dikkatli olmak lazım. Sana güveniyoruz.
ℂ☆Albatros™

KiRjQYbb46Q

[SEN HAYıRDıR ? GIZLI KONU BU ..!!]

Kalite Canlı TV için siteden kendinize ait paket alabilirsiniz.Alttaki linke Tıklayınız.

sagol
Alperentoy

Usta bu serverin bağlantıları SimpleTV'me başarı ile aktarılmış çalışır durumdadır. Önceki versiyonu da sorunsuz du zaten ama biriki ' ip ve cihaz kimliğii yerine google hesabı istiyor' değişikliğe gitmişler. yazılımı ssl kullanıyor, Bedava kimse böyle Canlı TV dağıtmaz, kendi yazılımı Windows_Canlı TV_Player_3.0 bu yazılım windowsun sakladığı geçmişe ait kulanılan web bağlantıları pc den çekiyordu. Mesala bir oynatma listesiesi indirdiniz web linki olarak bunları da çekiyordu. SimpleTV ye mecburen geçişini yapmıştım. Yayınladığını yüklemedim hiç incelemedim de benzerleri youtube da verilmişti dikkatli olmak lazım. Sana güveniyoruz.

Ustam o programlarla dediğin aynen öyle doğru tesbit . Bu APK ya sadece kendi serverini giriniz zaten kendi Canlı TV si olan
Buna bakmaz olmayanlar için alternatif .
En garantilisi UyduX Canlı TV gerisi teferruat.

Eline sağlık üstadım gelişmeye geliştirmeye yeniliğe devam ediyoruz çok güzel bir uygulama tebrik ederim
ℂ☆Albatros™

KiRjQYbb46Q

Teşekkürler hocam
ℂ☆Albatros™الله

Ustam o programlarla dediğin aynen öyle doğru tesbit . Bu APK ya sadece kendi serverini giriniz zaten kendi Canlı TV si olan
Buna bakmaz olmayanlar için alternatif .
En garantilisi UyduX Canlı TV gerisi teferruat.

eline sağlık
ℂ☆Albatros™الله

KiRjQYbb46Q

sagolasınız
ℂ☆Albatros™الله

KiRjQYbb46Q

Teşekkürler.
ℂ☆Albatros™الله

KiRjQYbb46Q

ℂ☆Albatros™الله

KiRjQYbb46Q

teşekkürler
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.