UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Özel bölümler, güncel paylaşımlar ve deneyimli topluluk

Vavoo ile Ligtv Kanalları Bedava Teşekkür ve Beğenmeyi Unutmayın

👤 batu1990 💬 59 cevap 👁 33,449 görüntü
Arkadaşlar sistem çalışıyormu? Şuan cepten izleyemiyorum artık yayınları son 1 haftadır.
Yayınları yenilemişler. Bu yayınların oynatma listesisını atabilecek olan var mı? Vavooyu silip tekrar kurabilirsiniz.
akro72
Yayınları yenilemişler. Bu yayınların oynatma listesisını atabilecek olan var mı? Vavooyu silip tekrar kurabilirsiniz.

kendi playerdan başka playerlarda çalışmıyor artık engel koymuşlar,izleyemeyen arkadaşlarada bir tio vereyim,TR iplerini banlamışlar vpn kullanın,
Tr ipleri ile alakalı değil, kişisel ip yasaklaması yapıyor.
Temiz bir ip ile buradan listeyi indirip deneyin:🔒 Link gizli — giriş yapın
androidde vavo uygulamasını indirdim ancak şu linkteki oynatma listesi dosyasını çalıştıramadım... yardımcı olacak var mı acaba.. Ayrıca vavo pc uygulamasında da çalıştıramadım.

Ayrıca vlc de çalıştırıyorum o da vpn ile çalıştırabiliyorum .. vpn bağlantı hızı düşük oluyor malesef
Ben pc ye kurmak istediğim de Unable to download VAVOO installation files yazsı çıkıp installation failed yazıp ykleme devam etmiyor. bir kaç kere deneme me rağmen kurulmadı. Kurmak için farkı bi işlem mi yapmak gerekiyr acaba bilen var mı
bu vavoo kanal listesinde adres sonları .ts olarak bitiyor . bunları .oynatma listesi bitecek şekilde olan varmı. yada bunları samsung smart tvde bulunan smart Canlı TV programında çalıştıramadık bilen var mı.. not... verilen linkten indirdiğimiz oynatma listesi vlc de felan sorunsuz calısıyor
ben kurup çalıştırmıştım bir süre izledim sonradan bir güncelleme istedi ve yaptıktan sonra kurulum aktif kodu isteyip duruyor WAVO.to yaptım eror veriyor yani kod hatalı uyarısı yapıp duruyor açan bir usta varsa bizede yardım etsin ...:)
batu1990
vavoo indirin ama to
olarak adresi degistirin
indirme linki 🔒 Link gizli — giriş yapın

YcBG_rKSABE

Teşekkürler
Cevap yazmak için giriş yapın.