UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Vavoo Pro Ücretsiz Bundle

👤 hdplay11 💬 171 cevap 👁 16,887 görüntü
Halil.4343
Slm vavoo smart tv ye baglanirmi

selamlar.
ben baglandim cep telefonundan pek tavsiye etmem sahsen.
cep telefonun seyrettigin sürece acik kalmasi lazim. tvden harici cihaz baglantisina izin veri acik birakiyorsun.cep telefonundanda harici cihaza baglani secip taratiyorsun o senin tvyi buldugunda üzerine tikliyorsun ve baglanti gerceklesiyor.bunun icin herhangi bir extra program gerekmiyor tv ekranindan cep ekrani görünür o zaman istedigin islemi yap cep telefonundan görüntü hem cepten hem tvden izle.
kolay gelsin.
Halil.4343
Slm vavoo smart tv ye baglanirmi

Arkadaşın verdiği cevap yanlış. Sony SMART TV özellikli televizyonumda şu an VAVOO kırılmış olarak izliyorum. Sitedeki yöntemler artık işe yaramıyor, bir süre sonra ücret istiyor. Yeni bir konu açıp bununla ilgili paylaşım yapacağım.
hdplay11
Vavoo ücret istemeyen bundle pro linki vavoo.to yerine yazın bundle yükleyin işlem tamam

teşekkürler
hdplay11
Vavoo ücret istemeyen bundle pro linki vavoo.to yerine yazın bundle yükleyin işlem tamam

tesekkurler
hdplay11

teşekkürler
hdplay11

tşk
hdplay11

tsk.ederim
hdplay11

tesekkurler
hdplay11

thanks
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.