uydu Amazon Fire Tv Kodi kulaniyorum listi yükledim hepsi oluyor donma fln yok ama ekran tam degil ve smartspor vs kaliteleri cok düsük . Gold satin alirsak tek bunlar mi var icinde? LTV yokmu? varsa yarin Gold üye olmak isterim. Bağlantıları icin tesekkürler
usta bu sadece test icin eklediğimiz az sayıdaki kanallar sunucunun gücünü test etmek icin ne kadar ve kaç kişi kaldırabilir diye ayrıca l tv var ama eklemedim başka forumlarda da paylaşılmıstır diye
Bi cihaz bile alsak yeni aldigimizda bir cok sorun yasiyoruz zamanla oturuyor inaniyorumki ustalarimiz bu isin ehli zamanla cok saglikli cok duzgun bir sunucu olacaktir cunku calismalar amatorce deyil ayrica usta cccam icinte boyle bir test dusunuyonmu
farqin
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *
tsk
farqin
usta bu sadece test icin eklediğimiz az sayıdaki kanallar sunucunun gücünü test etmek icin ne kadar ve kaç kişi kaldırabilir diye ayrıca l tv var ama eklemedim başka forumlarda da paylaşılmıstır diye
hizli cevaap icin tskler. Ins. bi kac gün icinde bende GOLD üye olurum
semihfb
teşekkür
dsol
teşekkurler elıne sağlık usta donmalaarın sebebi acaba tek user passlı çok kişi izlediğimiz için olabılırmı
saollllll
tşk
brother79
teşekkurler elıne sağlık usta donmalaarın sebebi acaba tek user passlı çok kişi izlediğimiz için olabılırmı
olabilir usta ama 150 kişilik actım aynı anda fakat sunucu ram işlemci düşük kalıyor olabilir