UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Yabancı Canlı TV Sunucusuler DNS Tek Baslik Altında 2

👤 ClubDesing 💬 1748 cevap 👁 155,601 görüntü
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Eray09
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *
Eray Nasıl wordlist lazım
kutolo

sagol
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

kutolo

Geniş Bir kanal gurubu
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

kutolo

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

beyler ayrıntılı DNSler zaten bu konuya eklendi oradan copy ayağı oluyor ilk önce o listede varmı yokmu kontrol edin lütfen +Fenomen usta haklı
bence bir muddet beyeni almak icin paylasim yapmayin...... dön dolan ayni köse... biraz bence dinlenin...
slm arkadaslar eray usta yazmis daha oncede yazdi ben de bir kac kere yazdim ama dinleyen yok sirf begeni almak ugruna ayni userleri buraya veriyorlar bende begeri almak istesem simdiye usta olurdumo_O sirf gercek ustalara saygimdan dolayi dolayi foruma vermiyorum cunku forumculuk budur bir uye bir kac user buluyor hemen foruma veriyor begeni almak icin arkadaslar simdiye kadar kac kere yazdim tr iceren yerli ve yabanci sunuculeri foruma vermeyin ozelden kirmasini bilmeyen arkadslara verin onlar sebeblensinler, zaten tr yayini yapan yabanci sunuculerlde onlemlerini aliyor.hepinize selamlar
haso26
slm arkadaslar eray usta yazmis daha oncede yazdi ben de bir kac kere yazdim ama dinleyen yok sirf begeni almak ugruna ayni userleri buraya veriyorlar bende begeri almak istesem simdiye usta olurdumo_O sirf gercek ustalara saygimdan dolayi dolayi foruma vermiyorum cunku forumculuk budur bir uye bir kac user buluyor hemen foruma veriyor begeni almak icin arkadaslar simdiye kadar kac kere yazdim tr iceren yerli ve yabanci sunuculeri foruma vermeyin ozelden kirmasini bilmeyen arkadslara verin onlar sebeblensinler, zaten tr yayini yapan yabanci sunuculerlde onlemlerini aliyor.hepinize selamlar

Kimse bulduğu yeni paylaşım yada kırdığı paylaşıma zaten söz ettiği yok yanlız işin entresan tarafı aynı bağlantıları 5 belki 10 kere döne döne yeni kırılmış gibi veriliyor kimin acihaz koduı ne bilmiyorum ama formda kirliliğe ve sunucu sahiplerinin önlem almasına sebebiyet veriyor (özellikle yerli sunuculerde) bazı çok meraklı arkadaşlar paylaşımı marifet sanıyor yaranmak adına ama iyi yaptığı şahsım adına söyleyemem tabi yine herkesin kendi bileceği birşey fikrim bu herkese iyi geceler
tazecik sunucu for hunter 7.12
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Lig tv de var
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

mario60
Spor tv de var

paylasilan bir sunucu gereksiz, paylasim.. dinlenin biraz..
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.