UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Yabancı Canlı TV Sunucusuler DNS Tek Baslik Altında 2

👤 ClubDesing 💬 1748 cevap 👁 155,616 görüntü
Cyber2000 yayınladığı ilk sunucu içinde tr yayınlar da var.Eline sağlık Cyber2000
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

Buda 2. Tekrar teşekkürler cyber2000
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

3.
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

bize bu bağlantıları verip paylaşan arkadaşlar ve yöneticiler şimdi gerek biz gerek başka arkadaşlar buradan alıntı yaptıkları Canlı TV kanal listelerini alıntı yapıp başka forumlarda paylaşıyorlar bu ne kadar doğru
Bence her şeyin bir bedeli var bizim milletimiz beleşi buluyor beleşin de beleşini arıyor bu forumlar türk forumları genelimiz de türküz aslında hepimizde belli olan türk kanalların peşindeyiz . Onun da bir bedeli var birde millet burdan aldığı yayınları kendi listelerine kopyala yapıştır yapıp benim 200 kanalım var ben bu işi kendim yapıyorum yayınları TÜRKİYE den veriyorum diyenler var bu forum çok yararlı bir forum hem yapmaya hem önlem aldırmaya hemde patlatmaya yönelik bir forum
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

reis_elektronik
gizlemeyi bilmediğim için direkt forum ismi verip paylaşıyorum özür dilerim

satırları işaretleyip HIDE ye tıklaman yeterli
🔒 Link gizli — giriş yapın
1- paylaşım yaparken bağlantıları açık olarak vermeyin (mesajınızı yazdıktan sonra gizlenmesi gereken kısmı seçip HIDE yazan kısma tıklayın.
2.Başka forumlara yönlediren bağlantıları paylaşmayın
3-paylaşmak istediğiniz içerige uygun bölümleri seçip paylaşın
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

geniş bir sunucu yerli mevcut
reis_elektronik
Bence her şeyin bir bedeli var bizim milletimiz beleşi buluyor beleşin de beleşini arıyor bu forumlar türk forumları genelimiz de türküz aslında hepimizde belli olan türk kanalların peşindeyiz . Onun da bir bedeli var birde millet burdan aldığı yayınları kendi listelerine kopyala yapıştır yapıp benim 200 kanalım var ben bu işi kendim yapıyorum yayınları TÜRKİYE den veriyorum diyenler var bu forum çok yararlı bir forum hem yapmaya hem önlem aldırmaya hemde patlatmaya yönelik bir forum

ismini versene kim bu ? acik ve net ol... benim gibi
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.