UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Yabancı Sunucu 28.07.2015

👤 kutolo 💬 21 cevap 👁 1,761 görüntü
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

Usta ve uyeler elinde sifresi varsa pm usulu paylasim yapmanda sakinca yoktur yonetim bu konuda serbest birakti pm usulu paylasimi
Kırdğınız kullanıcı adı ve şifreye göre değişiklik gösteriyor yani değişik paketler halinde olan bir sunucu kırdım diye hemen sevinmeyin içinde yerli kanallar olmayabilir.Kolay gelsin kıracaklara :)
selamlar ustalar bu şifre vermeyi belli zamanlarda forum için çalışan arkadaşlara versek o zaman herkez bir gayret gösterir bu forumda bu şekilde bir öneri nasıl düşünce bilemiyorum katılan varmı
fenomen
Kırdğınız kullanıcı adı ve şifreye göre değişiklik gösteriyor yani değişik paketler halinde olan bir sunucu kırdım diye hemen sevinmeyin içinde yerli kanallar olmayabilir.Kolay gelsin kıracaklara :)

Gene dokturmussun usta :)
mario
Gene dokturmussun usta :)

kırdığım bir sunucu ordan biliyorum mario hatta yanılmıyorsam bayilikte yapıyor bu sunucu
fenomen

zaten sevinmedik ki....o_O
sunucuin icindeki Kanal Listesi...;)

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

Arkadaslar olmadi yonetime pm atin sanirim yannis karar alinmasina sebeb olduk bir kac paylasimci arkadasimizzi farkli sitelerde serbest paylasim yapiyorlardi bir an once bu yannis karardan donmek lazim kim ne kadar izleye bilirse
fenomen
Bu kanallar paket halinde kırdığınız kullanıcı adı ve şifreye göre değişiyor :)

Hocam biliyorum, alinti yaparak neyi anlatmaya calisiyon onu halen algilamis deyilim, bu penlle bilgisi olmayanlara anlat bu konuyu...!!!!!!
evet hurzati saat 20:59 kadar vaktin var..:) kolay gelsin bol şanslar
Gecemavisi
Hocam biliyorum, alinti yaparak neyi anlatmaya calisiyon onu halen algilamis deyilim, bu penlle bilgisi olmayanlara anlat bu konuyu...!!!!!!

ben de mario ustanın yorumundan bi şey anlamadım ama ...
hurzati
ben de mario ustanın yorumundan bi şey anlamadım ama ...

bende anlamadim kardesim, mario ne demek istedi...:)
Usta annasilmayacak bisey yok fargin ustaya ben dedim sunuculerin sifrelerini aciktan verilmesin diye yonetimde bu konuda karar aldi acihaz koduim kotu niyetli degildi bir kac arkadasimiz sunuculerin cabuk patladigi ve farkli sitelerde sanki kendi kirmis gibi hava basiyorlardi benim acihaz koduim paylasimci arkadaslarimizinda emegini korumakti
( Arkadaslar olmadi yonetime pm atin sanirim yannis karar alinmasina sebeb olduk bir kac paylasimci arkadasimizzi farkli sitelerde serbest paylasim yapiyorlardi bir an once bu yannis karardan donmek lazim kim ne kadar izleye bilirse )

Bunu anlamadim mario kardesim....!!!!!!!
sifre si varsa alabiliriz, malum biz kirmakdan cakmiyoz :) bazi kendine bilmeyenler yuzunden de mahrum kaliyoruz saygilar.
Cevap yazmak için giriş yapın.