UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Yabancı Sunuculer Için Combolist 410.00 Adet

👤 uzman 💬 15 cevap 👁 1,931 görüntü
paylaşılan yabancı sunuculerde kullanabileceginiz super yabancı combolist tekrarsız ve 410bin adet combolist
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

eline saglik uzman.yalniz dosya bulunamadi linki bi zahmet yenilesen
uzman
paylaşılan yabancı sunuculerde kullanabileceginiz super yabancı combolist tekrarsız ve 410bin adet combolist
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

Üstadım link bulunamadı hatası veriyor
Ezbere bakamdan ni ye teşekkür edersiniz ki dosya yok teşekkür ediliyor laf olsun diye
Fenomen
Ezbere bakamdan ni ye teşekkür edersiniz ki dosya yok teşekkür ediliyor laf olsun diye

:) fazla söze gerek yok
fenomen usta ben beğeniyi yapmadan öncede bir paylaşım olunca teşekür etmemiz lazım ama ben sitede şunu gördüm beğen ve paylaşımı gör olmaz biri paylaşım yapmışsa bence teşekür etmesi lazım emeklere
tigerking
fenomen usta ben beğeniyi yapmadan öncede bir paylaşım olunca teşekür etmemiz lazım ama ben sitede şunu gördüm beğen ve paylaşımı gör olmaz biri paylaşım yapmışsa bence teşekür etmesi lazım emeklere

sen durup dururken her önüne gelene teşekkür mü ediyosun hocam.Etki olmadan tepki olmaz hayatta da böyledir bu.
uzman

teşekkürler
uzman

teşekkürler
Cevap yazmak için giriş yapın.