UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Yeni Canlı TV Sunucusu Config (06.06.2015)

👤 murat3576 💬 14 cevap 👁 2,191 görüntü
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

benim anlamadım bu sunuculeri kıran varmı birisi yardımcı olursa çok iyi olur çunku ben ne yaptımsa birşey elde edemedim verilen dosyaların hepsini denedim birşey çıkarmadım bu sunuculeri kıran ustalar bir yol gösterirse daha iyi olur yoksa inanki pc başında kafamız kavun gibi oluyor birde yapamayınca temeli stres ve sinir oluyorum kendi adıma :)
Hasnger sağlam bir combo ve eğer sunucu proxy isterse sağlam bir proxyle hedefi vurabilirsin.
Bende çok uğraşıyorum kırmak için ama nafile..Birde kırılmamasının nedeni bu siteleri kuranlar
forumlara üye ve yapılan combolistleri görüyorlar ve sunucu kırılmaması için çok zor kırılmayacak
şifreden üyelik yapıyorlar.Bir tane şifre örneği olsa elimizde ona göre combolist yapılarak bu zor
olan sunuculer kırılabilir..
Sihirdar
Ben kıtıoyrum şahsen kolay birşey :D

kırıyorsan şahsen banada verecenmi nasıl kırıyorsun diye
Sihirdar
Ben kıtıoyrum şahsen kolay birşey :D

bukadar basit değildir. sende ::: haftalardır taratıyorum ama tırt......... varsa bi combo verde bizde deneyelim...
Ben direk digitalstreamer tarıyorum dostum en rahatı ve en güzeli :) ve takır takır düşüyor configi yaptım tarattım 10 tane falan var elimde
Çok şanslısın kardeş bizde siftah yok daha,digital streamer configini paylaşırmısın ve şifre nasıl user.user,user:pass,user:rakam v.s diye yardımcı olursan sevinirim.
ilgilenen arkadaşlara tiyo veriyim user ve pass şu şekilde ali123:12z24v2016 bu şekilde combo olması lazım elinizde herkese bol şanslar
Sihirdar
Ben direk digitalstreamer tarıyorum dostum en rahatı ve en güzeli :) ve takır takır düşüyor configi yaptım tarattım 10 tane falan var elimde

usta neyle taratiyorsun adres nedir paylasirmisin,yardimci olursan sevinirim.!!
Sihirdar

kardeşim sitenin urlsini versene .. veya sunucu bağlantısıi
Cevap yazmak için giriş yapın.