UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Yerli Canlı TV Eski Konu Sunuculer DNS Tek Baslik Altında 3

👤 ClubDesing 💬 667 cevap 👁 99,322 görüntü
herseyin paylasılmasını bende dogru bulmuyorum yakında elimizdeki programlarda işe yaramayacak
Tamam güzel konuşuyorsunuz da artık geldik 3cü yerli sunuculer konusunun 16cı sayfasındayız önceki 2 konuda neden bu kadar konuşmuyordunuz? biri bunu bana anlatsın da gerisi kolay ... donmadan kesilmeden ve ya kapanmasını istemeyen Gold üye olur ve ya yasal üyelik alır burası paylaşım forumu değilmi evet o zaman herkes paylaşa bilir istediğini tekrar ve forum kirliliğine yol vermeden Yönetim karşı çıkmadığı takdirde herşey nasıl olmalı ise öyle de gidiyor demektir . sizin dediginize gelirsek forum kapansın kimse birşey paylaşmasın ha 3 sunucu 16 sayfa konusunu anlatırsanız çok güzel olur

Not: Tek Site burası degil burada olmasa bile başka bir sitede mutlaka paylaşılacaktır
byturan
arkadaşiar sizlerdeki paylaşım mantığını anlıyamıyorum,burda 2600 e yakın üye var,vede forumda Canlı TV ile ilgili birçok konu var(kırma yöntemleri,programlar,wordlistler,combolistler,vs)şimdi sizler bir sunucu kırıyorsunuz ve kırdığınız sunucuin kullanıcısını burda paylaşıyorsunuz,forumdaki 2600 kişide bunu görüyor,malumunuz üzere bu konularla ilgili her forumda olduğu gibi bizim forumdada sunucu sahibi,server sahibi,TR deki belli paketlerin casusları bu 2600 kişiden birileri,veya başka forumlardada üyelikleri olan kişiler,burda 1-2 gündür paylaşılan bir sunucui ben paylaştığım yakınlarım 2 aya yakındır sorunsuz izliyoruz,burda paylaşıldıktan sonra paylaştığım resimdede görüleceği gibi yabancı forumlarada dağılmış konumda,bu durumda ne olacak ya sunucu kapanacak(e2,s2 sunuculleri gibi) yada kimse sağlıklı şekilde izleyemiyecek,şimdi sizlere soruyorum beğeni veya puan alayım diye bizdeki 2600 üye,başka forumlarda sayı daha fazla olabilir,hiçbir emek vermeden,çözmek icin benim saatlerimi verdiğim bir paylaşımı kendisi yapmış gibi sunması ve o sunuculerin çok kısa süre sonra kapanması,yorumlarınızı size bırakıyorum.

ağzına sağlık üstadım düşüncelerine harfiyen katılıyorum
Türk Ulusal+Spor kanalları

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

YAbancı+Yerli

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Türk Ulusal+Spor kanalları

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Türk Ulusal + Spor kanalı
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Türk Ulusal+Spor kanalı

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Semih27
Türk Ulusal+Spor kanalı

* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

Hünerlerini Gene sergilemişin Usta
Oscar
Hünerlerini Gene sergilemişin Usta

Eyvallah gardaş sizlerin sayesinde
Türk Ulusal+Spor kanalı

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

paylaşın kardeşler bulduğunu paylaşın ama sadece server ve ve örnek paylaşın elimdeki tüm kullanıcılar bitti nerdeyse siz paylaştıkça ben yeni arıyom ama iş dahada zorlaşıyor sizin insafınızaa bırakıyom paylaşın ama kullanıcı adlarını paylaşırken biraz daha insaflı davranın bizdekiler biiti bitmek üzere.. bu arada beğenip bakmamım acihaz koduıda acaba hangi kullanıcıyı paylaştığınızı görmektir..
cihan
paylaşın kardeşler bulduğunu paylaşın ama sadece server ve ve örnek paylaşın elimdeki tüm kullanıcılar bitti nerdeyse siz paylaştıkça ben yeni arıyom ama iş dahada zorlaşıyor sizin insafınızaa bırakıyom paylaşın ama kullanıcı adlarını paylaşırken biraz daha insaflı davranın bizdekiler biiti bitmek üzere..

Buradaki Paylaşımlar sayesinde alıyorsunuz izliyorsunuz sonra da daha paylaşmayın yeter diyorsunuz ne ala memleket bizde var başkalarında olmasa da olur misali . Yok öyle birşey ha bendekiler bitti diyorsan ol Gold üye ol izle rahat rahat kır sunucu hackerle bir sürü düşüyor sağolsun Şahbaz usta onu da istemiyorsan Sentry MBA ve ya VLC ile kırmayı dene kimseye de paylaşma diye yazmaya mecbur kalmazsın . Sanki ben dün atmadan önce ilk örneği sizde vardıda o sunucu ben atınca bozuldu iş:) İstediğim şekilde paylaşırım kurallar dahilinde ben ve ya burada paylaşım yapan arkadaşlar kimsede birşey diyemez üyelerden Yönetim karşı çıkmadığı takdirde bu şekil konuşmayı da bırakın artık siz böyle yazdıkca ben 2 kat daha fazla paylaşacağım bilginize
Paylaşım kısıtlaması yapamayız. Kurallar çerçevesinde Yönetim Olarakta Paylaşımlara destek veriyoruz. Bazıları Bizim Ticari olarak İş yapmadığımızı Anlaması Gerek.!
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.