Kilitli
Yerli Canlı TV Eski Konu Sunuculer DNS Tek Baslik Altında 3
👤 ClubDesing
💬 667 cevap
👁 99,302 görüntü
Türk Ulusal+Spor kanalları
Türk ulusal ve spor kanalları
Türk Ulusal+Spor kanalları mevcut
hicbiryerde yok bu sunucu yine bizim forumda paylasiliyor yani ben paylasiyorum :)) arkadaslar sunucu yabanci fakat icerisinde tum ulusal kanallar ve spor kanallari mevcuttur...combosu isim:sayi seklinde kolay gelsin.... kirann arkadas itek basina izlesin :))
yeni sunucu salon
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *
beyler hepsini birlikte paylaşmayalım kendi sonumuzu kendimiz hazırlıyoruz kaç kez ustalar söyledi arkadaşlar
yabancı sunucu
Semih27 kardeşim dilediğin gibi paylaş özür dilerim
bu calismiyor kardes
tr sunucu
dün bir sunucu paylaştım tüm sitelerde var buraya da eklememin sebebi UyduX üyelerinin haberi olsun sizi bilmem de benim için UyduXdaki normal üyeler diğerlerinden kıymetlidir yeni birşey olursa ilk onları bilgilendiririm! Gelelim asıl konuya Gold bölümünden alıpta normal üyelere açık olan bir konuda paylaşmadıktan sonra kimse ve kimse bana paylaşma diyemez bir sıkıntı olsa bile site yönetimi siler kendim buldum kendim paylaştım konu bitti! UyduX için elimden gelen neyse yapıyorum gelip beğenip yan yatarak başkasına akıl vereceğinize siteye destek olun . Kimseyi de benim paylaşımlarımı beğenin diye mecbur etmiyorum! Beğenip de boş konuşan olursa en ağır bir şekilde haddini bildiririm! Yaşına falan bakmadan. Bu da son uyarım . onu paylaşma bunu paylaşma diyeceğinize forumda bir sürü tekrar verilen konular sunuculer emek hırsızlığı var kirliliği önlemek için o tür şeylere odaklanın rapor ederek elinizden başka şeyler gelmiyorsa ne demişler meyve veren ağaç taşlanır . Saygılar
NOT: Bu yazdığımın ByTuran ustamla hiçbir alakası yoktur alakası olanlar kaç gündür onu verme bunu verme diyenler sanki kendilerinde vardıda sunucu çoktan kullanıyormuşlarda biz kestik biletini . Bir daha hatırlatırım verilen sunuculer birçok yabancı sitelerden toplananlar piyasaya düştükleri için ekliyorum buraya
NOT: Bu yazdığımın ByTuran ustamla hiçbir alakası yoktur alakası olanlar kaç gündür onu verme bunu verme diyenler sanki kendilerinde vardıda sunucu çoktan kullanıyormuşlarda biz kestik biletini . Bir daha hatırlatırım verilen sunuculer birçok yabancı sitelerden toplananlar piyasaya düştükleri için ekliyorum buraya
ILK KEZ UyduXDA. BOMBA sunucu BUYURUN UyduXCILAR
ANATOLIATV sunucuI
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. ** Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *
Arkadaş bir haftadır kırmaya çalışıyorum bunu bunun gibi üç dört tane daha var internette paylaşılmamiş bazıları korumalı hemen banlıyor hstta UyduXın herhalde bu siteninde var farkim gibi birşey saygılarla
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.