UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Yerli Canlı TV Eski Konu Sunuculer DNS Tek Baslik Altında 3

👤 ClubDesing 💬 667 cevap 👁 99,299 görüntü
redturner
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Kontrol edildi daha önce verilmemiş

Türk Ulusal + Spor kanalları

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Daha önce paylaşılmamış kontrol edildi

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

arkadaşlar saygılar ama yerlilerde bütün kullanıcıları vermeyelim yakında izleyebileceğimiz sunucu bulamıcaz herkes emek versin bence tekrar saygılar
Arkadaşlar, sunuculerde bulduğunuz tüm şifreleri toplu halde vermeyin. Sonra kimse, artık sunucu bulamıyoruz, şifreleri bulamıyoruz demesin. Benden söylemesi. Benim için sorun yok ben her şekilde şifre bulurum ama kimse şifre diye yalvarmasın forumda
Semih27
Daha önce paylaşılmamış kontrol edildi

* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

semih kardeşim emeğine sağlık güzel paylaşımlar yapıyorsun ama biraz daha dikkat etsen iyi olur.
bu sunduğunu bir üsteki arkadaş da sunmuş
🔒 Link gizli — giriş yapın DNS isimle vermiş sende IP den linki vermişsin
dediğiniz gibi sunumlarla abartmıyalım yoksa bu sunuculeri birdaha zor görürüz.
saygılarımla
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

frikxxx
semih kardeşim emeğine sağlık güzel paylaşımlar yapıyorsun ama biraz daha dikkat etsen iyi olur.
bu sunduğunu bir üsteki arkadaş da sunmuş
🔒 Link gizli — giriş yapın DNS isimle vermiş sende IP den linki vermişsin
dediğiniz gibi sunumlarla abartmıyalım yoksa bu sunuculeri birdaha zor görürüz.
saygılarımla

kardeş koyluoglunun verdigi ismail2 idi benim verdigim ismail1 :) her iki userde var biraz dikkatli okuyun lütfen ayrıca kontrol etmeden link atmıyorum ben bazı beğeni peşinde koşanlar gibi ;) bi aratırsanız herkesin verdiği sunuculeri görürsünüz kimin kim oldugunu . Saygılarla
semih kardeş ismail1 verildi ise ismail2 yi vermemen lazım birtane yeter geri kalanınıda aratıp bulsunlar arkadaşlar bunu anlatmaya çalışıyor iyi günler
kmil1234
semih kardeş ismail1 verildi ise ismail2 yi vermemen lazım birtane yeter geri kalanınıda aratıp bulsunlar arkadaşlar bunu anlatmaya çalışıyor iyi günler

Frikxxx kardeşin dediğinde aynı user söz konusu Kmil1234 usta sen dediğine geldikteyse tek bu site değil verilen sunucu zaten ortada yabancı sitelerde adreslerini bilmediğiniz ya bugün ya yarın ortaya atılacaktı ben vermesem bir başkası verecek keşke Şahbaz usta yorum yapmadan önce söyleseydiniz şunu daha orjinal olurdu ;) illa yönetim yazmış diye girip destek vermeye gerek yok . Anladınız umarım yerli sunuculer 2 konusunun 50%i tekrar paylaşımlarla doluydu ama biriniz de çıkıp tekrar verilmiş diye yorum yapmadınız davasını yapan da bizlerdik biraz da olsa önünü aldık raporlarla ve yorumlarla nasıl o zaman karışmıyordunuzsa şimdide gerek yok hazıra konma gibi bişey olur ayrıca kimseden de izin almam eğer verilmemişse istediğimi eklerim
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.