UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Yerli Canlı TV Sunucusuler DNS Tek Baslik Altında 2

👤 ClubDesing 💬 1021 cevap 👁 178,435 görüntü
zxspectrum
ayni anda 2000 kullanicinin izleyebilecegi hesap.

Teşekkürler
Jozaef kardeşim paylaşımları yabancı sunuculer tek başlık altında 2' de paylaşabilirsin,
saygılar.
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

brother79
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

combosu hakkında bilgin var mı usta ?
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

arkadaşlar pm den mesajla şifre istemeyin ben şifre vermiyorum ben şifre alamadımki size vereyim sunucui kim paylaştıysa şifreyi o veriyor iyi okuyun yanlış kişiden şifre istiyorsunuz
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

arkadaşlar verdiğiniz sunucu mi dnsmi her neyse nerde taratacağız örnek brutermi vlc mi yoksa daha başka proğramdamı hangi combolarla taratacaığız bilmiyoruz sizlerde ögrenmiyelim diye üstü kapalı anlatıyorsunuz ustalık bencillik değildir bildiğinizi paylaşmaktır.bu sitede programları paylaşan arkadaşlarımızda var onlar bildiklerini bizle paylaştılar onlara çok teşekkür ederim ama sunucu ve dns kırma konusunda pek yardım olmuyorlar saygılarımla
tr user pass
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

yoksulf1
arkadaşlar verdiğiniz sunucu mi dnsmi her neyse nerde taratacağız örnek brutermi vlc mi yoksa daha başka proğramdamı hangi combolarla taratacaığız bilmiyoruz sizlerde ögrenmiyelim diye üstü kapalı anlatıyorsunuz ustalık bencillik değildir bildiğinizi paylaşmaktır.bu sitede programları paylaşan arkadaşlarımızda var onlar bildiklerini bizle paylaştılar onlara çok teşekkür ederim ama sunucu ve dns kırma konusunda pek yardım olmuyorlar saygılarımla

sunuculeri vlc ile arti vlc comboyla tarat cikarmi sansina kalmis.. basit yoksul sen kafa yormuyorsun..
yoksulf1

Ayni seylerin cvbini burdada aldin ama hala ayni seyleri yapiyorsun bunu anlamadiysan bosver ugrasma olanla yetinmelisin
🔒 Link gizli — giriş yapın
tsk ler ustalar verdiginiz emekler icin elinize saglik sayenizde epey tecrube kazandik
arabade
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

combosu nasil
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.