UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Yerli Canlı TV Sunucusuler DNS Tek Baslik Altında 2

👤 ClubDesing 💬 1021 cevap 👁 178,412 görüntü
bunlarda benden olsun x2

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

Gidiş çok iyi arkadaşlar fazla sürmez izleycek sunucu kalmaz bu gidişle bırakında biraz arkadaşlarda bulsun ne bulursanız paylaşım yapıyonuz hepsi açıkta olmasın birazıda gizlide kalsın paylaşım yapılmadan sunucu bağlantısıini ve bir örnek paylaşımdan sonra kalan kısmı ben kendi adıma yazıyom ben bulayım bi anlamı kalmıyor böyle her bulunan paylaşılım yapılırsa bizim elimizdekilerde patlamış oluyor hiç olmazsa elde kalanları izleyelim sonra atlamada olur zıplamada olur bir linki 10 kişi birden izlemeye çalışırsa kısaca benim fikrim tek bir örnek olarak paylaşım yapılmalı hem böylece çöplüğede dönmemiş olur forum
>>Bir kişiye balık verirsen, o gün karnını doyurursun. Balık tutmayı öğretirsen, her gün karnını doyurursun<<
kardes ben bir kac kere yazdim malesef dinleyen olmadi.herkes kendisi bulsa daha ilginc olur tabiki onemli olan combo sekli verilse yeterli olurdu.
buldugumuz larda gitti hepsi nevar neyok paylaşılıyor bakacak kalmayacak yakında
yukarda arkadaşların dedigi dogru bütün user pasları veriliyor
enazından her sunucuden bikaç taneyede razıyız ama tümü birden verilince hepsi nanay oluyor

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Aynı sunucu burada var zaten yabancıdan yerliye taşımanın anlamı yok 🔒 Link gizli — giriş yapın Eklemeden önce arama yapın lütfen
emre_30
buldugumuz larda gitti hepsi nevar neyok paylaşılıyor bakacak kalmayacak yakında
yukarda arkadaşların dedigi dogru bütün user pasları veriliyor
enazından her sunucuden bikaç taneyede razıyız ama tümü birden verilince hepsi nanay oluyor

emre haklisin o konuda ancak sunu unutmaman gerekiyor verilen bu sunuculer sirf burada verilmiyor kisacasi internete dusen sunuculer tum forumlarda geziyor dun benim verdigim x61 yabancilardaki paylastigim yabanci forumdan surulmus piyasaya zaten ha bugun ha yarin burda paylassanda paylasmasanda gumlucek,balik tutmak icin yazan arkadaslara tavsiyem avci kombosunu indirip sabirla kendilerine yeni userler bulmasidir
Access Denied veriyor ama sıkıntı değil...
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Paylaşımda bulundu ise kusura bakmayın..
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Vpn kullanmanızı tavsiye ederim sunucu banlıyor

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

asolu
Teşkkürler usta bu yabancı galiba. İcerisinde türkte var.yerli sunuculerin şifre düzeni daha sıkı oluyor bu sunucue 4_5_6 harf kombinasyonuyla girilse yarısı iner.Bunları kırıp seyrettiğimden deyil bu siteye üye olduktan sonra burada öğrendim bu işi hastalık oldu hele zor şifreleri kırdımmı çok heyrcanlı oluyor ve bunlarda hiç domasız seyrediliyor şirkette çalışanlar habire gelip gidip maç için şifre istiyorlar havasıda bir başka oluyor yaş 45 sunucu hastası oldum.Şirkette adım sunucuci olarak anılır oldu teşekkürler
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.