Kilitli

Yerli Canlı TV Sunucusuler DNS Tek Baslik Altında 2

👤 ClubDesing 💬 1021 cevap 👁 178,361 görüntü
🔒 Link gizli — giriş yapın kardeş dün ben bunu paylaştım zaten hemde 9 userler neden bir daha paylaşıyosun burda kural var kardeş paylaşmadan önce lütfen foruma bak öyle paylaş bu herkes için geçerli bir konu
tigerking
🔒 Link gizli — giriş yapın kardeş dün ben bunu paylaştım zaten hemde 9 userler neden bir daha paylaşıyosun burda kural var kardeş paylaşmadan önce lütfen foruma bak öyle paylaş bu herkes için geçerli bir konu

Arkadaslardan buldum k.b yarın telafi ederiz :D
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

abdes
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

el insaf 14 haneli sayı:D:D:D
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

abdes
*Hidden content cannot be quoted.*

yahu abdes müthissin valla sagol
abdes

hocam güzel kanallar var ama donuyor 20 saniye kadar gösteriyor sonra donuyor
Korsan01

Ya yine bunlar bana nasip oldu bunlari yine ben öttürdüm hehehehe

korsan usta bunların combo mantğını söylesende bizde uğrassak en azından
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

ustalar bunu kırbilen varmı acaba kıran olursa özelden verebiirmisinz
pro Canlı TV
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Tarik kardes haklisin arkadaslar isin farkinda degiller bu userleri daha cok ararlar.bir iki sunucu kiran kendini Usta zannediyor.herkes user paylasim konusunda biraz dikkatli olsun arkadaslar. kendi oturdugumuz dali kendimiz kesiyoruz. madem Nadir sunuculerden user buluyon tecrubesi olayan arkadasin birisine versin o sebeblensin yanlis anlasilmasin ben kendim icin demiyorum baska user istegi olan arkadaslar icin hepinize selamlar
tarik67
ya arkadaslar su sunuculeri kirilmis halini niye paylasirsiniz combo mantigini yazin yetmiyormu biz kiram diye canimiz cikiyor baskasi kirip paylasiyor izlediklerimizi bizim emekler bosa gidiyor paylastiklarinizda patliyor kimse izleyemiyor ozaman

paylaştığımızda ztn mantığını anlıyosunuz illa para ile başka yerden alıncamı mutlu oluyosunuz anlamıyorum burda size yardımcı olmaya çalışıyoruz hala memlun değilsiniz
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

arkadaslar yandexden arayım bütün sunuculer karsınızda :)
Korsan01

Ya yine bunlar bana nasip oldu bunlari yine ben öttürdüm hehehehe

arkadaş onları aylardır seyrediyorum zaten orada 2 tane sunucu var onların coğu birbiriyle aynı kırdıkların oynatma listesilarını notepad veya metin belgesi olarak aç yayın adreslerine bir bak hehehehehe
Arkdaşlar sadece sunucu adresii paylaşımı yapalım. Muhabbeti burda değil chatte yapalım kurallar çerçevesinde. Hepimiz çöplüğe dönmesin diyoruz biz çöpluyoruz . Lütfen DNS verirken sitede arama bölümüne yazarak kontrollü şekilde paylaşım yapalım . Asla kırılmış userleri ile vermeyin !! uyarıyı dikkate alacağınızı umuyorum . İyi forumlar
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.