UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Yerli Canlı TV Sunucusuler DNS Tek Baslik Altında 4

👤 Live Stream Player 💬 1970 cevap 👁 339,108 görüntü
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

Yerli+Yabancı

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Yerli+Yabancı

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

brother79
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

Kardes eline saglik da,böyle topluca vermenin kime ne faydasi var?bugün-yarin hepsi patlar.Zaten bir örnek verilmisti.
Saatlerce ugrasiyoruz birkac satir düsürüyoruz onuda topluca veriyorsunuz.Gold olmaninda bir anlami yok.sunucu hackere
para verip almaninda anlami kalmiyor.Bu verdiklerin hepsi patlar,kimseyede vaydasi olmaz.
hero01
Kardes eline saglik da,böyle topluca vermenin kime ne faydasi var?bugün-yarin hepsi patlar.Zaten bir örnek verilmisti.
Saatlerce ugrasiyoruz birkac satir düsürüyoruz onuda topluca veriyorsunuz.Gold olmaninda bir anlami yok.sunucu hackere
para verip almaninda anlami kalmiyor.Bu verdiklerin hepsi patlar,kimseyede vaydasi olmaz.

Çok doğru söylüyorsun kardeşim zar zor bulduğumuz saatlerce hatta haftalarca uğraştığımız sunuculerin paylaşılması çok saçma gold olmanın da son zamanlarda ayrıcalığının kalmadığını düşünüyorum böyle giderse zor günler bekliyor açıkçası:(
bodos
Çok doğru söylüyorsun kardeşim zar zor bulduğumuz saatlerce hatta haftalarca uğraştığımız sunuculerin paylaşılması çok saçma gold olmanın da son zamanlarda ayrıcalığının kalmadığını düşünüyorum böyle giderse zor günler bekliyor açıkçası:(

Ustalar öncelikle hayırlı bayramlar:) arkadaslar malesef bi ayarı olmuyor bu işin..sizler bu işi cözdügünüz icin ister
istemez kendi bulduklarınızda biri tarafından verilebiliyor..aslında acihaz kodu user pas hakkında fikir edinmek olmalı..
ama birde su var tabiki hic bir bilgisi olmuyan uyelerimizde bundan faydalanıyorlar tabiki uzun ömürlü olması
mümkün degil acıktan verildian patlıyor:)farkındaysanız ben pek sunucu paylasımı yapmıyorum..
ben combo vermeyi daha uygun buluyorum..herkez kendi sansını denesin diye tabi:);)her buldugunu versin diye degil..???
hero01

arkadaşım verdiklerim zaten hepsi örnek bunların hepsi 1 günlük 1 gun sonra kapanır 3-5 aylık olanları zaten kımse vermez goldluğun tadını çıkar sunucu hacker in değerini bil iyice araştırırsan daha uzun ömürlü olanlarını bulabılırsın onlarıda sadece kendine saklaarsın
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.