UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Yerli Sunuculer Tek Baslik [ Konu Kapalı ]

👤 Jack 💬 885 cevap 👁 107,761 görüntü
yoksulf1
Arkadaşlar sizlerde biz acemileri iyice dilenci yerine koydunuz zaten sunucuden falan anlamıyoruz dilenciye para verir gibi bunu verelim bunu vermiyelim kimse sizden bir şey istemiyor bulduklarınız size kalsın patlayncada paylaşım yaparsınız ancak biz burda bu sitede birşeyler öğrenmeye çalışıyoruz dilenmiyoruz

Anlamamışsın durumu sen kardeş maça 1 haftadan fazla süre varken sunuculer patlıyor her burada verildiğinde burada olsa iyi de başka yerlerde de paylaşılıyor herhalde diyorsun ya öğrenmek için burdayız öğrenip kırmayacakmısın? biz de sen öğrenene kadar sunuculer kalsın diye uğraşıyoruz ve rahat izlemeniz için malum kanalları şimdiden yaparsak hepsi pert olur herşeyin belirli bi zamanı vardır zamanı gelince de siz istemeseniz bile biz paylaşıyoruz . Sakla samanı gelir zamanı :) umarım anlata bilmişimdir . Sorun sen ve senin gibi arkadaşlarımız değil ayrıca burada kendini Robin Hood gibi gösterip elde ne varsa ortaya atan patlaması için kısaca sizi de bizi de kötü durumda bırakmaya çalışan birisidir
Arkadaslar ben kiramiyom diyen yalan soyler elinde pc olan icin o kadar cok yontem varki vlc jdovlandir sunucu cekir vesar sadece biraz zahmet edip siteyi ve yazilan yorumlari okuma zahmeti gostermiyorsunuz yoksa ustalarimiz ogrenmeniz icin her turlu kolay yolu ogretiyorlar istiyor sunuzki armut pis agzima dus yok oyle bi dunya Canlı TV cccam icinde gecerlidir ekranda gorduklerinizin omru cok olmaz biraz siteyi gezip bakin ne var ne yok diye
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

isim:soyisimrakam
competan
Bu tarz konular yönetimden izinlinle bir şekilde dağıtım olur ! Bir dahakı uyarı sızın için hoş olmaz

isteyene pm ile veriler en az 100 hesap kirilmistir

simple tv ile sorun yok

I would like to. tnx
mario usta herkesi bir etme bilmiyorum diyen yalan söyler diye bilen için iş çok kolaydır bilmiyene en basit bir iş bile zordur niye yalan söyleyelim bir sunucu için ayrıca ben öğrenmeyide uğraşmayıda seven biriyim iyi öretilirse niye uğraşmıyalım
yoksukf1 kardeşim burayı iyice oku
🔒 Link gizli — giriş yapın
sonrada burda istediğin herşey var
🔒 Link gizli — giriş yapın
byturan yardımlarınız için teşşekkür ederim ellerinize sağlık
byturan yardımlarınız için teşşekkür ederim ellerinize sağlık
Mythos
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *
isim:soyisimrakam

Yayınlar gerçekten çok iyi teşekkürler adres ve yönlendirme için
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

Arkadaşlar sizlerde biz acemileri iyice dilenci yerine koydunuz zaten sunucuden falan anlamıyoruz dilenciye para verir gibi bunu verelim bunu vermiyelim kimse sizden bir şey istemiyor bulduklarınız size kalsın patlayncada paylaşım yaparsınız ancak biz burda bu sitede birşeyler öğrenmeye çalışıyoruz dilenmiyoruz

+1 sana katılıyorum arkadaşım 🔒 Link gizli — giriş yapın arkadaşımız çok paylaşımcı birisi idi. belki çok kırıp, özel dağıtması kişilere entresan gelmiş olabilir... çokça kırdığını belirtip isteyene özelden vermeside suç oldu maalesef... ben burada paylaşımcı olan arkadaşlar zaten belli bunu hep belirrtim çoğu burada yazıyor çiziyor ama özelden dahi Canlı TV sunucusu vermiyor.... siz benim anladığım hepsi topu topu 3-5 bilemedin 10 kişi arasında kalsın tezindesiniz. kusura bakmayın bu Canlı TV sahipleri sanırım çok aptal deillerdir siz tarama yapıp düşürünce account bulup izleyince sanki bunlar farkedemiyorlarmı? tamam bu işler hobby güzel şeyler ama, forumculuk ruhunada el fatiha okutmayın.... hep bana hep bana tezi gütmeyin bence.... onlarca sunucu kırsanız sanki oturup hangisini izleyeceksiniz.... bu kadarda ön yargılı vede insafsız olmayın bence.... birkaç arkadaşa özelden yazdım sağolsunlar bazıları özelden yardımcı oldular ama burada hararetle yok sunucu vermeyin yok bilmem ne vermeyin diyenlerden hiç bir şekilde özel dahi yardım göremedim ben..... amaç üzüm yemek olsun bence bağcı döğmek değil..... saygılar.
dembaba ve competan ustalar herhalde bazı şeyleri yanlış anladılar burda konu kımse kımseye sunucu vermesin değil sadece sunuculeri user passlı olarak paylaşmayın özellikle yerli olanları hepimizde iyi biliyoruz ki sunucu sahipleri buraları mesken tutmuşlar yabancı sunuculeri paylaşablirsiniz ama yerli sunuculer dikkat ettiyseniz paylaşım yapıldımı hemen ya sunucu adı değişiyor yada userler zorlaşıyor 2.cisi ben burda herkesin biririne yardım ettiğini zannediyorum şahsen bana atılan her pm ye muhakkak karşılık vermişimdir hiç kimse dilenci değil hiç kimsede bencil değildir sadece forumu ara bak demek başının çaresine bak demek değil biraz uğraş çabala demek bunuda yanlış anlamamak gerekir.anlamadığınız yerlerdede pm olarak sorarak muhakak yardımcı oluyoruz.Evet bazı şeyleri insan tek başına anlamayabilir biraz yardım biraz çaba ile herşey mümkün
dembaba

+1 sana katılıyorum arkadaşım 🔒 Link gizli — giriş yapın arkadaşımız çok paylaşımcı birisi idi. belki çok kırıp, özel dağıtması kişilere entresan gelmiş olabilir... çokça kırdığını belirtip isteyene özelden vermeside suç oldu maalesef... ben burada paylaşımcı olan arkadaşlar zaten belli bunu hep belirrtim çoğu burada yazıyor çiziyor ama özelden dahi Canlı TV sunucusu vermiyor.... siz benim anladığım hepsi topu topu 3-5 bilemedin 10 kişi arasında kalsın tezindesiniz. kusura bakmayın bu Canlı TV sahipleri sanırım çok aptal deillerdir siz tarama yapıp düşürünce account bulup izleyince sanki bunlar farkedemiyorlarmı? tamam bu işler hobby güzel şeyler ama, forumculuk ruhunada el fatiha okutmayın.... hep bana hep bana tezi gütmeyin bence.... onlarca sunucu kırsanız sanki oturup hangisini izleyeceksiniz.... bu kadarda ön yargılı vede insafsız olmayın bence.... birkaç arkadaşa özelden yazdım sağolsunlar bazıları özelden yardımcı oldular ama burada hararetle yok sunucu vermeyin yok bilmem ne vermeyin diyenlerden hiç bir şekilde özel dahi yardım göremedim ben..... amaç üzüm yemek olsun bence bağcı döğmek değil..... saygılar.

Ustam Ben bu Foruma üye olali pek vakit gecmemisdir ve sunucu nedir DNS nedir nasil kirilir neler gerekir vs.... hiiccc birsey bilmiyordum. Evde sadece Canlı TV izleyebiliyorum canak takilmiyor diye goldüye oldum güzel izleyebilmek icin. vallahi diyorum 2 gün icersinde yarim saat ugruyordum siteye ve okuduklarimla ögrendim sunucu nedir dns nedir nasil kirilir neler gerekir... Simdiye kadar 2 tane kirdim kendim ve bu kendi kirdiklarim inanki süper calisiyor.
Ve gercekden bilgisayarin icinde yüzlerce burdan indirdigim sunucu var,bunlarin icindede topu topu calisan 2 tane varsa var bunlarda özelden istediklerim oldugundan pekde eminim. Artik forumdan sunucu indirip birseyler ummuyorum o sunucuden sadece adressi aliyorum kendim taratiyorum. Özelden istemek zor birsey degil bende cok istedim kimisi cvp verdi kimisi vermedi. Ama gercekden burdaki paylasim orani cok yüksek ve yogun. sunucu siteye girer girmez 10 dk icinde akil almicak sekilde begeni aliyor sunucu. 1 saat icinde ölen sunuculer var, bu normal degil, cok dagitildigindan ölüyor.

Lütfen acemiliginle acindirtma kendine biraz oku cabala inan bana cok basit aslinda. Sadece biraz emek vermek gerekiyor.
Acihaz koduim tartisma cikarmak degil lütfen yanlis anlama, sadece forumda gercekden istedigin herseyi bulabilirsin demekdir.
Burdan herkeze paylasimlari ve yardimlari icin yeniden cok tsk ediyorum. Selametle
🔒 Link gizli — giriş yapın size cevap vererek yada ortamı gerecek bir eylemde bulunmak istemiyorum. nasıl biliyorsanız , nasıl görmek , bakmak yada anlamak istiyorsanız öyle davranın.... kimseye kendimi acındırma gibi bir eylem yada davranışta bulunmadım sen daha gold olmadan bende gold üye idim bilip bilmeden boşa sallama benim acemi olduğumu nerden biliyorsunki ....? amaç her daim kaliteli paylaşım vede yardımlaşmada bulunmak olmalıdır... burası bir uydu forumudur en azından ben öyle görüyorum vede görmek istiyorum.... sapla samanı kesinlikle karıştırmamanı tavsiye ediyorum size...... bundan sonra buraya bu yerli sunucule ilgili bu konu ile ilgili polemik mesajlar yazmayınız ve hatta çok çok arkadaşlar bu konu başlığından rahatsızlık duyuyorlarsa komple konu başlığını kapattırın rahat edin bence.... saygılar.
dembaba
🔒 Link gizli — giriş yapın size cevap vererek yada ortamı gerecek bir eylemde bulunmak istemiyorum. nasıl biliyorsanız , nasıl görmek , bakmak yada anlamak istiyorsanız öyle davranın.... kimseye kendimi acındırma gibi bir eylem yada davranışta bulunmadım sen daha gold olmadan bende gold üye idim bilip bilmeden boşa sallama benim acemi olduğumu nerden biliyorsunki ....? amaç her daim kaliteli paylaşım vede yardımlaşmada bulunmak olmalıdır... burası bir uydu forumudur en azından ben öyle görüyorum vede görmek istiyorum.... sapla samanı kesinlikle karıştırmamanı tavsiye ediyorum size...... bundan sonra buraya bu yerli sunucule ilgili bu konu ile ilgili polemik mesajlar yazmayınız ve hatta çok çok arkadaşlar bu konu başlığından rahatsızlık duyuyorlarsa komple konu başlığını kapattırın rahat edin bence.... saygılar.

Mesajinda kendin yaziyordun acemi oldugunu o yüzden ben öle konusdum. Zaten benim yazdigim senin kendi sahsiyetine degildi bütün burda kendini acemi yerine koyanlar icindi. Herhangi bi sallamalarda bulundugumuda düsünmüyorum. Ama Bencede konuyu fazla saptirmiyalim nede olsa burasi yerli sunuculer paylasma bölümü. Yine herkez kendi bildigi gibi davransin derim. Sonucda er yada gec herkez yaptigi hatalardan bir ders alacakdir.
selamlar
teşekkürler
volcano1980
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. * mesela bu sunucuin dns ini nasıl bulurum.
forum kuralları gereği yeniden düzenlendi
mario
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

teşekkürler
arkadaslar kimse yanlis anlamasin sunuculer veriliyor ama malesef combolar elden geciyor userler aliniyor ondan sonra veriliyor eray ustanin verdigi bir combo ve bir kac combo haric ben sahsen denedim sonuc olumsuz birbirimizi kandirmayalim bence sunucu bulan ustalar ozelden versin lutfen kimse kimseyi kandirmasin sag olsunlar forumda basi ustalar sayesinde biraz bu isi ogrendim
arabade
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz.
*

arabade
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz.
*

ustam cok combo kullandim,tutturamadim.Rica etsem kullandigin comboyu gönderemezmisin?
tesekkürler.
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.