Yurt Dışı Ödeme Paypal

👤 Karizma 💬 3 cevap 👁 1,669 görüntü
Arkadaşlar merhaba , artık yurtdışındaki arkadaşlarmız İçin paypal ödeme aktif olmuştur.

PAypal adresimiz

🔒 Link gizli — giriş yapın

İptv ve gold paketlerimize buradan bakabilirsiniz

🔒 Link gizli — giriş yapın
sa usta siteniz kapalıydı başka yerden aldım ama bin pişmanım :/ 3 aylık 50 tl. maclarda berbat kalite 600 den fazla kanal var ama ne b.spor ne s.spor nede tivibuspor hd degil berbat ötesiymiş araştırmadım fazla birisi önerdi düzelticeklermiş eğer düzeltmezlerse 3 ay sonra senden alırım sizin kanallar ne alemde bana 1 günlük test kodu verebilirmisin aksam real macı var onu izlicem
"Cenk, post: 100324, member: 73"
sa usta siteniz kapalıydı başka yerden aldım ama bin pişmanım :/ 3 aylık 50 tl. maclarda berbat kalite 600 den fazla kanal var ama ne b.spor ne s.spor nede tivibuspor hd degil berbat ötesiymiş araştırmadım fazla birisi önerdi düzelticeklermiş eğer düzeltmezlerse 3 ay sonra senden alırım sizin kanallar ne alemde bana 1 günlük test kodu verebilirmisin aksam real macı var onu izlicem

Ahh :( Ustad ben bin kere yüzbin kere hatta söyledim neyse test gönderiyorum
valla bi sürü forum site gezdim güvenemedim çogu yıllık satıyor 150-200 tl bunla zor bela 3 aylık anlastık berbat ötesi yayınlar yoksa senden alcaktım hatta bekledim site açılana kadarda açılmadı bi türlü yada bende cookie kalmıs giremedim format attım bi bakim dedim girdi :( seni zorda bırakmak istemem olmuyorsa anlarım
Cevap yazmak için giriş yapın.