UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Günde 5 Gold AI konusu · tam metin ve arşiv

Zaltv Deneme Kodu Alma.

👤 Rafi 💬 9 cevap 👁 3,219 görüntü
Zaltvden 7 günlük deneme kodu almak istiyorum.Resimdeki URL bölümüne ne yazmam gerekiyor?IMG_20190118_235818.jpgIMG_20190118_235818.jpg
Elinde çalışan bir oynatma listesi varsa onun adresini yazıyorsun. Daha sonra sunucude sana aktivasyon kodu veriyor. O aktivasyon kodunu zaltv.app kurup oraya yazıyorsun. Senin listeni kullanarak sana kanalları gösteriyor. Benim anladığım bu. Fakat bende var olanı gösterdikten sonra ne anlamı var bilemedim
Acaba bir adet oynatma listesii çoklu kullanılabilir hale mi getiriyor. Çünkü sunucuden bağlanan cihazların cihaz kodu nolarını görebiliyosun.
asur
Elinde çalışan bir oynatma listesi varsa onun adresini yazıyorsun. Daha sonra sunucude sana aktivasyon kodu veriyor. O aktivasyon kodunu zaltv.app kurup oraya yazıyorsun. Senin listeni kullanarak sana kanalları gösteriyor. Benim anladığım bu. Fakat bende var olanı gösterdikten sonra ne anlamı var bilemedim
Acaba bir adet oynatma listesii çoklu kullanılabilir hale mi getiriyor. Çünkü sunucuden bağlanan cihazların cihaz kodu nolarını görebiliyosun.

Cevap için Teşekkürler kardeşim.Dediğin gibi ise boş iş bu zaltv uygulaması.
bilgi için teşekkürler bu 7 günü uzatma şanı varmı bilen arkadaşlar ekleyebilirmi varsa?
Zaltv sadece Canlı TV player özelliği gören bir uygulamadır. Sade ve başarılı bir arayüzü var kullanımı kolay. Artı olarak sana ait olan liste bağlantısıini başkaları ile paylaşmadan tek bir kod sayesinde istediğin cihazda izleme imkanı sunuyor. Mesela arkadaşın senden izlemek için Canlı TV bağlantısıini istese versen tüm Canlı TV bilgileri onda da olacak kod sayesinde kodu verirsin süresi dolduğu zaman kod silinir.
zal tv güvenlimi ? paylaştığın liste bağlantısıini güvenlik olarak 2. şahıslar görebiliyor mu
Cevap yazmak için giriş yapın.