UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

18 Mart Çanakkale Zaferi

👤 cılgın 💬 13 cevap 👁 1,848 görüntü
Gün geçmiş, yıl geçmiş ne yazar.
Her karış torağında bin, şehit bir mezar.
Yeryüzünde yaşadıkça, tek dişi canavar.
Türk milleti aynı destanı yine yazar.

Sen rahat uyu ey şanlı şehit.
Gölgesinde gölgelen al bayrağın.
Hangi kem göz sana edebilir nazar.

Yedi cihana yeter yazdığın destan.
Gök kubbe ay, yıldız sana verir selam.
Çanakkaleyi düşmana yaptınya mezar.

Dünya döndükçe Çanakkale yine geçilmez.
Kanınla suladın toprağı hangi canlı seni bilmez.
Sen yazdın cihana şanlı tarihi artık kim bozar.

Şefik Aydemir170320171300514171349_3.jpg
Samett
VE BENIM DOGUM GUNUM IYI KI DOGDUM BEN

Dogum günün kutlu olsun kardeşim..allah uzun ömürler versin saglıklı nice 18 mart,lar görmen dilegiyle..
cılgın
Dogum günün kutlu olsun kardeşim..allah uzun ömürler versin saglıklı nice 18 mart,lar görmen dilegiyle..

eyw. usta sagolasin
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 102. yılında tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.

Mutlu yıllar 🔒 Link gizli — giriş yapın
Bukadar ilgisiz kalınmasına uzuluyorum...yuzlerce uyemız var..ama iki kelime etmeye zamanları yok nekadar hazin bi durum
cok yazık...aslında yazacak cok şey var...bi cihaz kodu linkine..yüzlercesi hucum eder..gecmişini bilmiyenin..ne gelecegi olurkiii....
Karizma
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 102. yılında tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.

Mutlu yıllar 🔒 Link gizli — giriş yapın

Sağ ol usta:)
cılgın
Bukadar ilgisiz kalınmasına uzuluyorum...yuzlerce uyemız var..ama iki kelime etmeye zamanları yok nekadar hazin bi durum
cok yazık...aslında yazacak cok şey var...bi cihaz kodu linkine..yüzlercesi hucum eder..gecmişini bilmiyenin..ne gelecegi olurkiii....

Bu yuzden bu ulke baska yollara girdiya usta cikar menfaat gercekleri gorememe gözluk meselesi
baslikta 18 mart bedava Canlı TV sunucusu dagitimi yazilsaydi kafadan 100 u gecerdi.
ℂ⋆Albatros
Bu yuzden bu ulke baska yollara girdiya usta cikar menfaat gercekleri gorememe gözluk meselesi
baslikta 18 mart bedava Canlı TV sunucusu dagitimi yazilsaydi kafadan 100 u gecerdi.

Vayy..bizim halimizeee...benim mehmetim anasını babasını bacısını bırakıp bu vatan icin hic düşünmeden ölüme koşarken
bizler onlar icin iki satır kelime etmeye üşenen bir millet olmuşuk..yazıklar olsunnn
Canakkale Sehitlerimizi Rahmet ve Minnetle aniyoruz
Allah bu Millete Cesur ve Yürekli Evlat nasipedsin Amin!
Cevap yazmak için giriş yapın.