UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

21-12-2016 L1 Elite Proxy (169) - L2 Anonymous Proxy (192)

👤 iMPaCt 💬 6 cevap 👁 1,291 görüntü
Proxyfirela test yaptim.

L1 Elite Proxy (169):

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

L2 Anonymous Proxy (192):

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

🔒 Link gizli — giriş yapın
web sitesi ile denediğimde çoğu ölü çıkıyor, neden acaba
hellm
🔒 Link gizli — giriş yapın
web sitesi ile denediğimde çoğu ölü çıkıyor, neden acaba

Oyle proxy scan siteler guvenme. Sana sahte rapor verir ve ken kayet eder site proxyleri. Programla dene ve proxy judge la. Boyle siteler hemde rus site sahte rapor verir. Bide bunu bilki bunlar hepsini interneten buluyorum ve topluyorum ve scan yapiyorum. Binlerce kisi toplarsa ve ban alirsa bu proxyler ellimde degil. Parayla proxlerde var ama kim verir proxyler para?

Print screen verim sana:

teşekkürler, mesela bişey sorucam,
proxy istemeyen sadece vpn ile taratacağımız sunuculerde tarama yapıyor ama hit kaçırma ihtimali var mıdır? nasıl anlayabiliriz bunu (options da do not use proxies seçeneği seçili halde)
hellm
teşekkürler, mesela bişey sorucam,
proxy istemeyen sadece vpn ile taratacağımız sunuculerde tarama yapıyor ama hit kaçırma ihtimali var mıdır? nasıl anlayabiliriz bunu (options da do not use proxies seçeneği seçili halde)

Boyle dusunuceksin. Site banlamiyorsa vpn ip adresi sorun yok. Ban yersen vpnle o siteden error mesasj cikar ve hep taridinda error cikar ozman vpn ip switch yapicaksin. mesela 200 ok cikanlar iyi tariyor. Error cikarsa 403 gibi error bekliceksin veya vpn ip switch yapicaksin cunku site o ipyi banladi full degil ama bir saat alir veya tum gun unbanlama icin.

Proxy yuzlerce ekle ve vpn ac. 600 proxiden deneme yapar sadece tek bir ip adressle (vpn) degil. Garanti siteyse no proxy kulan. 4 botla max 5 botla tara. 20 deneme sonra error gibi sey gelirse bu site banliyor otomaticle vpn kulandin anda banlaniyor.
ban yediğimiz anda tarama ilerlemiyor sanırım, sürekli retry ediyor heralde
hellm
ban yediğimiz anda tarama ilerlemiyor sanırım, sürekli retry ediyor heralde

Iste kendin cevabini verdin. Bu demeki vpn ban yemis. Bir saat sonra veya bir gun surer bence unban. En iyisi vpn ac kendi guven icin bide full proxy koy soyle binden gecen proxy. Kac botla kiriyorsun? max 5 yap bide bi bak soyle 20 demeden sonra error mesaj geliyorsa banli site proxy kulan.
Cevap yazmak için giriş yapın.