bunu kimse indirmesin viruslu yönetici arkadaşlar ilgilense iyi olur benım bilgisayar allak bullak oldu
Arkadaşlar bu dosya.co lardan indirme yaparken alttaki mavi dosya indire tıklayın,üsteki yeşil dosya indire tıkladığınızda olmadık program indiriyor pcye ,paylaşım yapan arkadaşlardan ricamız xdosya üzerinde paylaşımlarınızı yapın.
bilgisayarı mahvetti neden böyle şeyler yapıyorsunuz paylaşacaksanız adam gibi paylaşın pc mahvoldu yazıklar olsun
dün ikaz etmisdim (heinekene) dosya viruslu degil, dosyayi indirdginiz site arka planda sizi atlatarak ayni dosya ismine exe atiyor.
Bende Bişey Yok Virüssüz
byturan usta dosya viruslu yanlış yerden inderme olmadı 1 saattır olmadık şeyleri silmeye çalışıyorum boyle giderse format atacam virus total linkinide koydum viruslu olduğu açıkça belli gereği yapılırsa sevinirim viruslu dosya vermek neymiş anlasınlar konuyuda silerseniz iyi olur
bende virus yok ustteki indire tıkladıysan yanlışlıkla belki ondan bulaşmıştır.
arkadas bunu dosya c yuklesene bu dosya co da oluyor bunlar. dilimizde tüy bitti söyleye söyleye.. bilen var bilmeyen var hadi bize birsey olmuyor ama bak bir suru arkadasin pcsine bulasdirmisin site sayesinde, tamam senin dosya virussuz bundan eminim, uplaud yaptin site kelek..
Eray09
arkadas bunu dosya c yuklesene bu dosya co da oluyor bunlar. dilimizde tüy bitti söyleye söyleye.. bilen var bilmeyen var hadi bize birsey olmuyor ama bak bir suru arkadasin pcsine bulasdirmisin site sayesinde, tamam senin dosya virussuz bundan eminim, uplaud yaptin site kelek..
Kusura Bakmayın Bilmiyordum
linki bir zahmet degisdir dosya c yukle bilmeyen lerede bulasmasin..
Tmm
brother79
🔒 Link gizli — giriş yapın
bunu kimse indirmesin viruslu yönetici arkadaşlar ilgilense iyi olur benım bilgisayar allak bullak oldu
sen verilen dosyai indirmedin zaten dosya virussuz verdigi site ayni dosya adinda altatip sana yuklediyor :) gecmis olsun her zaman down yaparken dikkat et dosya ismini ve verilen dosyayi :)
Usta istersen dosya tc ye yukle veya mega ya ama dosya co asla
Crazyboy
Usta istersen dosya tc ye yukle veya mega ya ama dosya co asla
Tmm Dosya tc ye yukledim
saolasin
sagol linki x dosya uzerinden ver bu sekil oluyor , tskler.