UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

500+ Sport Canlı TV Full International

👤 ℂ☆Albatros 💬 9 cevap 👁 772 görüntü
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

Sağdan soldan çalışmayan bağlantıları toplamışsın bide paylaşım diye sunuyorsun ayıp be
como
Sağdan soldan çalışmayan bağlantıları toplamışsın bide paylaşım diye sunuyorsun ayıp be

Bu tarz yazman icin önce kendinde sonra konuda suc aramalisin ilk bastan
1 kacini denedim hepsi calisiyor neyle veya nasil izlemeye calisiorsun bilemiyorum
ama sen de sagdan soldan topla paylas en azindan paylasimci olursun
tek tek o kadar kanalin ekran goruntusunu atamam ama konusma üslubunu düzelt ayip i sen
ve suan bu bağlantıları izleyenlere yapiyorsun ... Bir zahmet tavir almak yerine veyahutta
önce tsk etmek yerine direk kötülemek icin yazmak cahilcedir . :)
Albatros
Bu tarz yazman icin önce kendinde sonra konuda suc aramalisin ilk bastan
1 kacini denedim hepsi calisiyor neyle veya nasil izlemeye calisiorsun bilemiyorum
ama sen de sagdan soldan topla paylas en azindan paylasimci olursun
tek tek o kadar kanalin ekran goruntusunu atamam ama konusma üslubunu düzelt ayip i sen
ve suan bu bağlantıları izleyenlere yapiyorsun ... Bir zahmet tavir almak yerine veyahutta
önce tsk etmek yerine direk kötülemek icin yazmak cahilcedir . :)

Kardesim ellerine emegine saglik
como

en basta uslubuna dikkat edeceksin sonra calısmayan yada hatalı buldugun paylasım varsa rapor edeceksin bu şekilde bu uslupla paylasım yapmıyorsunuz bari paylasım yapan insanların şefkini kirmayın .tekarında yasaklanacaksınız
eline sağlık hocam, siz bakmayın öyle konuşanlara, biz sizi biliyoruz.
Emeğine sağlık, beş parmağın beşi de bir değil, paylaşıma devam.
Cevap yazmak için giriş yapın.