UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Özel bölümler, Gold AI içerik ve deneyimli topluluk

600 Canlı TV Sunucusu İlk Burda

👤 highland 💬 13 cevap 👁 1,595 görüntü
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

@higland kardeşim bu tür konuları bundan sonra özelden paylaşalım,burdan sen veriyorsun
yarım saat sonra facede paylaşılıyor,ve yayın kapatılıyor,sizlerden ricam özelden güvendiğiniz kişilere paylaşın.
usta ellerine saglik Rica etsem bende sifreyi Rica edebilirmiyim
usta elinde kullanıcı adı şifre varsa alabilirmiyim.. tşk..
arkadaşlar daha önce kullanılmış ama şuan çalışmayan bir kullanıcı var belki yenisini bulmak için yol gösterici olabilir tabiki sunucuin confiği lazım yayınlanırsa sentry ile bulunabilir

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Aşağıdaki linkten 29-30 kanallik online 12 saatlik test alınabiliyor. Ben aldım ilk açtığımda tüm kanal listesini gördüm (mailinize düşer düşmez açarsanız daha sisteme dene tanımlanmadan full listeyi görürsünüz) denedim kapatıp açtığımda sadece test kanalları vardı. Avrupa kanallarının çoğu mevcut bizden çok az kanal var hikayeden malum kanal var sesi gelmeyen bizim servercilerden aldıkları.
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Biz zaten cccam den oradakilerin fazlasını çok daha iyi kalitede ve sürekli izleyebiliyoruz. Bence malumu bile kendine ait olmayıca sıradan sunucu. Bizim sitenin desteği bile onbasar bunlara.
gardaslar test olarak aldim kemdime benim email adresim var üstünde onu vermek isterim ama mümkün deyil
yukardaki yazlara tiklayin sunucu sayfasina yönlendiriyor kendinize ait test yoluyorlar
Cevap yazmak için giriş yapın.