Yine aynı mario nun yayınladığı programla bulunan cccam server bu server uzun zamandır aktif devamı geliyor...
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
Görmek için bu mesajı beğenin (👍).
Arkadaşlar benim kullanmakta olduğum cihaz Botech 207 cas piko . cccam adresindeki şifre bölümü sizlerin paylaştığında 20 karakter.Benim cihaz 19 karakter yazdırıyor.Paylaşımda bulunduğunuz adresteki şifre bölümünde kısaltma yapabilmem söz konusumudur bilgilenmek istiyorum.Tabikii bunu sunucular veriyor sizlerle ilgisi yok ben sadece yinede adrese bağlanmanın bir yolu varmıdır diye bilgilenmek istedim.Cevablarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Nacizane araştırmam da senin cihazda bu şekil girilecekmiş belki işine yarar C: cloudcccam.zapto.org 12000 cloud361 1005566
cloudcccam.zapto.org Ip url 12000 tcp port cloud361 Kullanıcı ismi 1005566 Şifre
arabade
Nacizane araştırmam da senin cihazda bu şekil girilecekmiş belki işine yarar C: cloudcccam.zapto.org 12000 cloud361 1005566
cloudcccam.zapto.org Ip url
12000 tcp port
cloud361 Kullanıcı ismi
1005566 Şifre
Değerli arabade arkadaşım yardımlarınız için teşekkür ederim.Sizin söylediğiniz şekilde bütün verilenleri tek tek girdim çalışmadı belki server ömrü bitmiştir veya cihaza uymamış olabilir.Herşeye rağmen bana ayırdığınız emekleriniz için tekrar teşekkür ederim sağol var ol arkadaşım.