UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Özel bölümler ve deneyimli topluluk

Acestream Yayin Tvde Nasıl Çalıştırılır ?

👤 crashday0808 💬 13 cevap 👁 6,508 görüntü
lg 49uf6407 tvim var lg ssCanlı TV de normal ipleri calıstırabılmekteyim fakat acestream bağlantıları calıstıramıyorum bılen varsa yardımcı olabılır mı ?
🔒 Link gizli — giriş yapın Acestream Kendi Playerı Vardır . Normal Playerlarda ( VLC , SimpLe Tv VS. ) Gibi PLayeRLaRda Çalışmaz .Yani Tv 'Niz AceStream Kodu Açamaz ...
AntiHack
🔒 Link gizli — giriş yapın Acestream Kendi Playerı Vardır . Normal Playerlarda ( VLC , SimpLe Tv VS. ) Gibi PLayeRLaRda Çalışmaz .Yani Tv 'Niz AceStream Kodu Açamaz ...

Acestream Bağlantıları simple tv 4.8 b7 ve ustu simple tv lerde çalışmaktadır ama bilgisayarda acestream yüklü olmak kaydıyla..Tv lere gelince ne Lg de ne samsung da nede diğer diğer smart tv lerede acestram ve sopcast bağlantılarıni çalıştırabilecek ne yazılım mevcuttur nede donanım kısacası su anki smart tvlerde acestream ve sopcast bağlantılarınin çalışması mümkün değil..
Acestream SMART TVler için uygulama çıkarırsa çalışır.
Haci
Acestream Bağlantıları simple tv 4.8 b7 ve ustu simple tv lerde çalışmaktadır ama bilgisayarda acestream yüklü olmak kaydıyla..Tv lere gelince ne Lg de ne samsung da nede diğer diğer smart tv lerede acestram ve sopcast bağlantılarıni çalıştırabilecek ne yazılım mevcuttur nede donanım kısacası su anki smart tvlerde acestream ve sopcast bağlantılarınin çalışması mümkün değil..

Çalıstıranlar var onlar nasıl calıstırıyorlar bence yanlıs dusunuyorsunuz cnku calıstıranlar var
farqin
calıstıran ne ve hangisi bizde bilelim

🔒 Link gizli — giriş yapın

yayınlar acestream yayın arenavision logosu vr stn twittere fln arenavision yazarsanız bulursunuz yayınlar normal link deil acestream bağlantıları ama nasıl acıyolar tvlerde onu ogrenmek ıstıyorum bende..
bana kalırsa bu pcden hdmı kablo ile izleniyordur yoksa smart tvlerde uygulaması oldugunu sanmıyorum
Arkadaslar ben calistiriyorum ama direkt tv den degil 🔒 Link gizli — giriş yapın araciligi ile. Fiyati 40€ civari. Ayrica bircok özelligide. Canlı TV ve seyirturkude rahatlikla kullanabiliyorsunuz.Yardim isteyen arkadaslara yardimci olurum.
Abbuzer777
Arkadaslar ben calistiriyorum ama direkt tv den degil 🔒 Link gizli — giriş yapın araciligi ile. Fiyati 40€ civari. Ayrica bircok özelligide. Canlı TV ve seyirturkude rahatlikla kullanabiliyorsunuz.Yardim isteyen arkadaslara yardimci olurum.

bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim
Cem26
bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim

Selam cem öncelikle nerede kaldigini yazarsan yani 🔒 Link gizli — giriş yapın alma imkanin varmi. tr de yok galiba ama özelden bana dön sana temin etmeye calisiyim eger tr den sen. Yok kendin alabilirsen ismarla bir tane sonra bana yine dön elimden geleni yaparim. Verdigim linkten ismarlayabilirsin.

Buda Video
YUIgU4K8b-Q
sanırım calıstıranlarda bu cıhazı kullanıyolar trde bu cıhazdan hıc gormedım acıkcası ama bılgı ıcın tskler
Tv kendisi program cikarmadikca izlenmiyor ama o cihazi alana kadar ayni meblag ya
android tv box alirim sop+acestream vs herseyi
bununla yapilir bununla yapilmasindan ziyade her istedigini yaparsin gerek Canlı TV uygulamalari olsun
gerek oyun vs yani kucuk bir android tel gibi dusunun :)
Albatros
Tv kendisi program cikarmadikca izlenmiyor ama o cihazi alana kadar ayni meblag ya
android tv box alirim sop+acestream vs herseyi
bununla yapilir bununla yapilmasindan ziyade her istedigini yaparsin gerek Canlı TV uygulamalari olsun
gerek oyun vs yani kucuk bir android tel gibi dusunun :)

Yinede insan lg den bır uygulama cıkarmasını ıstıyor ıns cıkar beklıyoruz :D
Cevap yazmak için giriş yapın.