UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Açılmayan Sunucu

👤 yeknesak 💬 12 cevap 👁 1,921 görüntü
Arkadaşlar sunucuin içine giriyorum son kullanma tarihine daha 1 yıl var chrome dan kullanıcı olarak giriş de yapabiliyorum. Ama vlc de veya herhangi bir player da açılmıyor hata veriyor direk. Neden olabilir?

Not: Ip banı yemedim eminim
yok açılmıyor üstadım. 🔒 Link gizli — giriş yapın usta sağolsun yardım etti. hallettik mevzuyu.
yeknesak
yok açılmıyor üstadım. 🔒 Link gizli — giriş yapın usta sağolsun yardım etti. hallettik mevzuyu.

kardeşim nasıl hallettiniz açıklasansa bizde istifade etsek..bendede var bir sunucu aktif fakat hiçbir player ile izleyemiyorum...
🔒 Link gizli — giriş yapın ustanın elinden kaçabilecek bir sunucu ben görmedim duymadım her türlü açar :)
cihat60
kardeşim nasıl hallettiniz açıklasansa bizde istifade etsek..bendede var bir sunucu aktif fakat hiçbir player ile izleyemiyorum...

çözüm dediğim şu; sunucu açık olsa da içerik kapalı olabiliyor üstadım. 🔒 Link gizli — giriş yapın usta gerçekten kral bu işte.
yeknesak
çözüm dediğim şu; sunucu açık olsa da içerik kapalı olabiliyor üstadım. 🔒 Link gizli — giriş yapın usta gerçekten kral bu işte.

yani içeriğinde kanal yok mu demek bu.
yeknesak

bizim krallığıda gözumuz yok da bize de böyle bir sunucu denk gelirse nasıl açılaccağını öğrenmiş olurduk:)
hurzati
bizim krallığıda gözumuz yok da bize de böyle bir sunucu denk gelirse nasıl açılaccağını öğrenmiş olurduk:)

İyi biliyor demek istedim.Sen reis'sin :D
cevap hala yok.ayni sunuculer bazen bizdede oluyor.ögrenebilseydik makbule gecerdi.
Arkadaşlar bazen sunucu açıktır ve yayınlar kapalıdır çözüm bir nevi bu . Yani şu demek sunucu aktif ama içinde kanal Yok ,kanal var yayın Yok , kanallar var kanallar kapalı .

Elinizde yine açılmayan kanallar varsa 🔒 Link gizli — giriş yapın ustanın sunucubox Player ile deneyin veya 🔒 Link gizli — giriş yapın ustanın söylediği cherry Player ile deneyin açılabilir .
Cevap yazmak için giriş yapın.