Arkadaslar Lütfen Yardim Edin Sentry MBA Canlı TV

👤 thebarbarian 💬 18 cevap 👁 1,933 görüntü
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

selam arkadaslar,

ben bu isin icinden bi cikamadim gitti :( sorunun su kardeslerim, sentry mba´yla calisiyorum,
kendi yaptigim Canlı TV configleri ve sizlerden aldigim configlerlede calisiyorum, daha düne Kadar baya bi calisir configim vardi, "start" tusuna bastimmi cayir cayir tariyordu, ama bugün hic bir configim taramiyor,
zaten proxless taratiyordum, bugün deneme acihaz koduli yaptigim "bots" 49 idi 98 e cikardim, user pass degistirdim
ondan sonrada hic bir calisir config calismaz oldu, ayarlari tekrar degistirmeme ragmen yinede taramiyor, sadece kendi kendine bir seyler yapiyor ama 0% ilerleme var :( size resimleride atiyorum bakar belki birseyler anlarsiniz, ben acemi oldugumdan tirene bakar gibi bakaiyom sadece :( yardimci olursaniz cok sevinirim arkadaslar, iyice stres oldum :(
kardeş bunu dene istersen ben türk kanalları bulamadım ama
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

sunucuciler sistemlerini değiştirdi bu yüzden kullanmış olduğun configi değiştirmen lazım arkadaşım
dogukan1907
kardeş bunu dene istersen ben türk kanalları bulamadım ama
*Hidden content cannot be quoted.*

sagol kardesim bi deneyim
Fenomen
sunucuciler sistemlerini değiştirdi bu yüzden kullanmış olduğun configi değiştirmen lazım arkadaşım

tamam bi bakayim ondanmidir, sagol kardes!
dün birseyin farkina vardim, bazi önceki gün calisan configler calismiyordu, neredeyse hepsi "proxyless" isaretli, ne faydasi yada ne zarari var bilmiyorum, ama bende hotspotshield programi var, onu calistirdiktan sonra calismayan configler tekrar calismaya basladi, onunla ilgili olabilirmi calisip calismamalari acaba, bana biraz öyle geldi, anlayan arkadas varsa lütfen bi cevap yazsin!
thebarbarian
dün birseyin farkina vardim, bazi önceki gün calisan configler calismiyordu, neredeyse hepsi "proxyless" isaretli, ne faydasi yada ne zarari var bilmiyorum, ama bende hotspotshield programi var, onu calistirdiktan sonra calismayan configler tekrar calismaya basladi, onunla ilgili olabilirmi calisip calismamalari acaba, bana biraz öyle geldi, anlayan arkadas varsa lütfen bi cevap yazsin!

Arkadaşım sunucuden sunucu farklılık gösteriyor bazı sunuculer banlar proxy kullanman gerekir bazı sunuculer eski sitemden devam ediyor onları eski configlerle taratabilirsin ama bir çok sunucu yeni sisteme geçti
Fenomen
Arkadaşım sunucuden sunucu farklılık gösteriyor bazı sunuculer banlar proxy kullanman gerekir bazı sunuculer eski sitemden devam ediyor onları eski configlerle taratabilirsin ama bir çok sunucu yeni sisteme geçti

Proxy ile taratmak gerektiginde Proxy ayarini kirmak istedigim sitenin Proxysinimi vermeliyim sentry mba ya yoksa herhangi bir Proxylist yükleyebilirmiyim, ve "peoxyless" isaretini kaldirmalimiyim ?
thebarbarian
Proxy ile taratmak gerektiginde Proxy ayarini kirmak istedigim sitenin Proxysinimi vermeliyim sentry mba ya yoksa herhangi bir Proxylist yükleyebilirmiyim, ve "peoxyless" isaretini kaldirmalimiyim ?

Güncel proxy listesiyle istediğin sunucui rahatlıkla taratırsın configin doğruysa tabi
Fenomen
Güncel proxy listesiyle istediğin sunucui rahatlıkla taratırsın configin doğruysa tabi

kardesim cok sagol yardimci oldugun icin, ayarlarimi internetten buldugum okudugum anladigim kadariyla yapmaya calistim ama sadece hep proxyless uygulamalari, senden rica etsem bana ve tabiiki benim gibi onlarca arkadas icin sentry mba Proxy ile arama screenshot olarak atabilirmisin ayarlari, benim baslikta attigim resimler gibi, cok makbule gecersin gercekten, kusura bakma kafama sisirdiysem, bugün yardima ihtiyacim var yarin senden sizden ögrendiklerimle yardim ederim insaAllah :)
Fenomen
taratmak istediğin sunucu nedir?

misal bu sunucui dedigin gibi kirmaya calistim su an 🔒 Link gizli — giriş yapın, bütün ayarlari bildigim gibi yaptim, proxyless isaretini kaldirdim güncel yaklasik 50 Kadar Proxy yükledim onlari proxyfinderden aldim, normalde baska calisir sunuculer hemen taramaya basliyor olursa tabiiki, ama bazilari, simdi bu da aynisi oldugu gibi duruyor ne 1% ilerliyor nede 1 user pass tariyor, yani birseylerle ugrasiyor "variables computed succesfully--calling intermediate......felan yaziyor hepsinde" resmini cektimde ekliyorum, cogu sunuculer zaten bu durumda kaliyor calisan az!
do not use proxys seçeneği işaretli iken proxy list eklemene gerek yok proxy ile taratmak istiyorsan o işareti kaldır ve save settings to snapshot ile kaydedip öyle tarama yap
uzman
do not use proxys seçeneği işaretli iken proxy list eklemene gerek yok proxy ile taratmak istiyorsan o işareti kaldır ve save settings to snapshot ile kaydedip öyle tarama yap

dedigin gibi yaptim, hem proxyless Hemde proxylistle, save snapshot felan hepsi tamam, yinede taramiyor, sayfa calismiyor demekmi bu ?
thebarbarian
dedigin gibi yaptim, hem proxyless Hemde proxylistle, save snapshot felan hepsi tamam, yinede taramiyor, sayfa calismiyor demekmi bu ?

Bu sunucuin configde hatan var diye düşünüyorum
buna bi baksana, bütün ayarlari resimledim, öbür sunuculeride aynen böyle yapiyorum hep, yanlisim varsa nerde acaba!? bazen böyle yapmama ragmen calisan sunucu oluyor.
sonuctada böyle kaliyor sentry mba, bu resim yukariya sigmadi o yüzden burdan atiyorum
müsait zamanda özelden yapar atarım sana şuanda işteyim hocam
cok sagol kardesim :) günlerdir Sabah aksam bunla ugrasiyorum, inan stresten hastalandim :( unutmazsan beni sevinirim, sabirsizlikla bekliyorum :) hayirli isler, görüsmek üzere kardes
Cevap yazmak için giriş yapın.