Arzular Ve Istekler

👤 mario 💬 9 cevap 👁 1,038 görüntü
Arakadaslar konunun onemine istinaden konuyu burda actim diger uyelerin olaya mudahil olmamasi icin durumun cidiyetinin farkindamisiniz bilmiyorum site 10 gun dur yasanan lar ve alinan kararlar biz vip ler olarak bukar cok oynanmasini dogru bulmuyoruz once vipligimizi aldiniz sonra geri verdiniz tabi bu arada tirpana ilk ugrayan onbasi oldu ustalar burasi bir han dir sizler hanci bizler yolcuyuz hic birimizin burdan en ufak bi maddi ne geliri nede beklentisi vardir tamamen gonullu insanlarin bir araya gelmesidir yonetim olarak ne tur bir beklenti icindesiniz anlayamadim her sey iyi gidiyordu uye sayisi artiyor kaliteli reklamlarda yayinlaniyor ayrica haftada 4 konu olayida acayip geliyor sonucta burasi hepimizin ortak hobby alani ticari bir amac icinde ve beklentidede degiliz vip olarak benim sahsi kararim siz yonetim olarak tam olarak ne beklenti icinde oldugunuzu bildirin zaten bir cok arkadasimiz halen ayni hizda farkli konularda paylasim yapip siteyi ayakta tutmaya calisiyorlar bazen suyu akisina ve zamana birakin her sey bir anda olmuyor
4 veya 8 konu olayı insiyatiftir . Size bir cok örnek verebilirim vip olup aylardır siteye uğramayan arkadaşlar veya 3 ayda 5 konu açmış arkadaslar gibi. Biz oyun oynamadık bu ibareni kabul etmiyorum. Vip olayını zorlaştırdık olay bundan ibaret . Konu olayında şu örneği vereyim 3 bin konu var sitede 38 bin cevap kıyasla bakalım hocam 2 bın üye var herkes 1 konu açsa 2 bin konu yapardı doğrumu 2 bin kişi 38 bin cevap yazabılıyorsa orantızlık var. Burda hiç birimizin cebi dolmuyor varsa cebımden dolan bir Arkadaş yönetimde söylesin ? Aylık 490 TL gider var öyle kolay değil kimi Zaman cebimizden ödüyoruz . Bunlar bu işin arka yüzü. İstatislikler ortada bence siz bir daha düşünün yönetim yaptığı tek şey istikrar ve kalitedir. 1 ayda 3 konu açıp arkasına yaslanan bir vip ıyelık olmasın .
Ustam sende haklisin 2000 uye 38 bin mesaj 1 uye 1000 mesaj oran yapilamaz tabi ozaman usta mademki bir aileyiz burda aile ici sirlar tasinmadan usulunce kim aktif degilse uyariyo ozel yapin bu sekilde yansitmalar dostlari uzup dusman sevindirir takip edin kim aftif ligini yitirmise icinizdeki sir lari aciga vurmayinki kimse durumunuzu bilmesin bence onbasinin ve senin actigin konuyu kaldirin ki doslar uzulup dusman lar sevinmeye
"mario, post: 42756, member: 37"
Arakadaslar konunun onemine istinaden konuyu burda actim diger uyelerin olaya mudahil olmamasi icin durumun cidiyetinin farkindamisiniz bilmiyorum site 10 gun dur yasanan lar ve alinan kararlar biz vip ler olarak bukar cok oynanmasini dogru bulmuyoruz once vipligimizi aldiniz sonra geri verdiniz tabi bu arada tirpana ilk ugrayan onbasi oldu ustalar burasi bir han dir sizler hanci bizler yolcuyuz hic birimizin burdan en ufak bi maddi ne geliri nede beklentisi vardir tamamen gonullu insanlarin bir araya gelmesidir yonetim olarak ne tur bir beklenti icindesiniz anlayamadim her sey iyi gidiyordu uye sayisi artiyor kaliteli reklamlarda yayinlaniyor ayrica haftada 4 konu olayida acayip geliyor sonucta burasi hepimizin ortak hobby alani ticari bir amac icinde ve beklentidede degiliz vip olarak benim sahsi kararim siz yonetim olarak tam olarak ne beklenti icinde oldugunuzu bildirin zaten bir cok arkadasimiz halen ayni hizda farkli konularda paylasim yapip siteyi ayakta tutmaya calisiyorlar bazen suyu akisina ve zamana birakin her sey bir anda olmuyor

[USER=37]@mario[/USER] usta nacizane fikrimi belirteyim
şundan emin olabilirsin yönetimde bulunan arkadaşların hiçbirinin maddi bir beklentisi yok tamamiyle hobi amaçıyla yaptıgı bir iş.
forumda yararlı işler yapanlara yonetim normal üyelereden bir farkı olması bakımıdan vip üyelik vermekte ancak vip uye olduktan sonra forumda yararlı bir konu açmayı bırak işe yarar bir mesajı bile bulunmayanlarla gerçekten yararlı işler yapanların ayıklanması gerekliliği ortaya çıkınca işin belli bir standartta olması ise herkes açısından daha yararlı olacaktır.
"mario, post: 42768, member: 37"
Ustam sende haklisin 2000 uye 38 bin mesaj 1 uye 1000 mesaj oran yapilamaz tabi ozaman usta mademki bir aileyiz burda aile ici sirlar tasinmadan usulunce kim aktif degilse uyariyo ozel yapin bu sekilde yansitmalar dostlari uzup dusman sevindirir takip edin kim aftif ligini yitirmise icinizdeki sir lari aciga vurmayinki kimse durumunuzu bilmesin bence onbasinin ve senin actigin konuyu kaldirin ki doslar uzulup dusman lar sevinmeye

mario usta kusura bakma ama sana bir eleştirim var. sen yönetimdeki herkesi tanıyorsun. bir sıkıntın olursa bizlere rahatlıkla yazabilirsin. ama sen kaçıncı keredir isyan dolu konular açarak bizlere mesaj vermeye çalışıyorsun. eğer gerçekten düşüncelerinde samimi isen işte karizma ve bizler her an karşındayız. pm den dersin ki arkadaş şu konuda yanlış yaptın. biz de gerekli açıklamayı yaparız. ama sen böyle konular açarak alakasız üyeleri bile zaman zaman gaza getiriyorsun. usta lütfen biraz daha dikkatli davranalım
Peki hocam ben sadece aramizdaki yonetim ve vip lerin iletisim kuramadigini anlatmaya calismistim nasilki bi baba bi komutan hesap sorarken insanlardan uzak durarak gereken cezayi verir sizde oyle olun kime ne gerekiyorsa sesizce yapinki aramizda diger forum adminleri var onlari bagri guldurmeyin usta yonetim beyinse viplerde o vucudun diger agzalari gibidir
mario kardeşim.. kardeşim diyorum. cünkü hepimiz burda dost ve kardeşiz. aslında şuan bu duruma cevap vericek bir ruhta degilim
şans veya şanssızlık de yönetime alındıgım günün ertesinde cok sevdigim bi dostumun eşi yüksek tansiyondan dolayı beyin kanaması gecirdi
ve hala yogun bakımda haftalardır onun iyi olamasını umut ederek uykusuz geceler geciriyorum bu ara... en son uzman usta ile beni yönetim kadrosuna
arkadaşlar uygun görüp görüşümüzü alıp dahil ettiler..bizlerde sizler gibi. normal üyelikten bu noktaya geldik... ben dahil diger yönetimdeki arkadaşların hic bir
maddi bi beklenti icinde olmadan gönüllü olarak katkıda bulundugunu sen ve diger vip üyelerde bilsin.. ben şahsen bu forumun gönüllü bir üyesiyim hic bir
üyeden ne vazlam var nede bi eksigim var. gönlümüz bu forumu kardeşce bir birimizi anlayarak dinliyerek ileriye taşımak. bu güzel forumu büyüterek
hep beraber var olmasını saglamak. başka hic bir amacımız yok. diger arkadaşlarımında belirttigi gibi..
Öncelikle hepinizi selamların en güzeli ile selamlıyorum, Esselamün Aleyküm ve Rahmetullah...

Sıkıntılı bir dönemden geçtiğimiz şu günler içinde birde burada birbirimizi kırarak veya üzerek biryere varamayız, uzunca bir süreden beri bu forumun ve ailenin bir parçasıyım, hiçbir dönem veya zaman dahilinde özel bir beklentim olmadı, olmayacakta.

Yani Özel Üyelik veya Yöneticilik bunlar benim için birer alternatif sadece ama olmaz ise olmazım değil, burada bulunmamın en önemli sebebi Arkadaşlık ve Kardeşlik ortamının çok daha gelişmiş olması ve üye kardeşlerimin ve büyüklerimin insani kalitesi. Her ne kadar arada bir sorunlu arkadaşlar çıktıysa da bunlar bir şekilde uzaklaştırılmıştır.

Son zamanlarda bazı yorumlarımızda yanlış anlaşılmalarla karşılaşıyoruz tabii bu yanlış anlaşılmalar neticesinde bazen gereksiz tartışmalar yaşanıyor. Benim acizane tavsiyem eğer yanlış giden birşey olduğunu düşünüyorsak bunu öncelikle Özel Mesaj yolu ile halletmektir. Bu arada Yönetici kardeşlerime'de ufak bir tavsiyede bulunmak istiyorum sizler adı üstünde Yöneticisiniz yöneticilik en zor mesleklerden biridir yani insanı yönetmek gerçekten zordur, bizlerin hatalı davranışları ile karşı karşıya kalabilirsiniz sizlerin işte tam da burada yapmanız gereken bu hatayı nasıl bertaraf edebilirimden ziyade karşındakini eleştirirken ben Yöneticiyim anlayışından uzak bir halim-selim bir şekilde olayı çözümlemektir.

İnanın bu forum gibi düzeyli ve aile ilişkisi yüksek bir başka adres yok, olsa zaten burada olmazdım...

Hepinize daha sabırlı ve anlayışlı günler diliyorum, Allaha Emanet Olun

Ves-Selam...
Kimsenin kirdigi yok yasar usta bu vesile ile insallah her kes icindekini dokup ortak bi noktada bulusulur
"mario, post: 42797, member: 37"
Kimsenin kirdigi yok yasar usta bu vesile ile insallah her kes icindekini dokup ortak bi noktada bulusulur

Ben sadece buradaki konuşmalara bakarak yazmadım mario usta genel anlamda yazdım bunları daha fazla yazacaklarım var ama vakti gelince inşaAllah hepsini paylaşacağım sizlerle
Cevap yazmak için giriş yapın.