ben yeniyim o yüzden simdiden özür dilerim yanlis yere Yaziyorsam.
Sorum su bizim evde astra ve türksat satellit var ve cok güyel calisiyor.
Abim gilin evinde malesef satellit takilamiyor o yüzden düsündüm ki Canlı TV channel ayarliyim onlarda direk bizim satelliten baksinlar diye.
forumda arastirdim ama acik bir konu bulamadim.
sayet oluyorsa bana hangi alet lazim olacak onu yapabilmem icin ve sky ve lig tv kirabilmek icin özel bir ayar mi var.
yardiminiz icin simdiden tsk ederim.
teşekkürlerrr
Yahsel kardeşim senin düşündüğün şekilde yani senin kanalları Canlı TV olarak abine aktarman nerdeyse imkansız gibi birşey,sen forumu incele yerli ve yabancı sunuculerin verildiği adresler var onlardan güzeş çalışanlarından seç.sunucu kırmak içinde 🔒 Link gizli — giriş yapın ustadan program iste yardımcı olacaktır sana.
Yahsel, senin istedigini bende yapmak istiyorum ama daha deneyemedim... Kendi evimde Canak yok taktirmiyorlar, annemlerin evinde var. Transcoding yapabilen bir cihaz gerekiyor. Bana Önerilen Cihaz "Gigablue Quad Plus" bunun icinde bazi "plug-in" bulunuyormus bu pluginlerle Canlı TV-Streaming yapilabiliyormus.
Bu durumda internetin "UPLOAD" hizi cok iyi olmasi gerekiyor bunuda söyliyebilirim.
Aksi taktirde 30 Euro ver 6 Aylik bu forumdan Canlı TV alin. Tavsiye edilir kesinlikle!!!